۳۰ طرح مبارزه با مواد مخدر در رشت اجرا شد

امام پناهی با بیان اینکه ۳۰ طرح مبارزه با مواد مخدر در رشت اجرا شده است گفت: با اجرای این طرح ها معتادین شناسایی و دستگیر و بیش از ۴۸۰ تن از قاچاقچیان، خرده فروشان و معتادین به دستگاه قضایی و مراکز نگهداری و بازپروری معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «حمیدرضا امام پناهی» امروز (چهارشنبه، ۷ اردیبهشت ) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان رشت اظهار کرد: متاسفانه سنین گرایش به مواد مخدر کاهش یافته و نوجوانان ما بر اثر بی توجهی به این دام مبتلا شده اند.

 

فرماندار رشت با بیان اینکه مهمترین مرحله در زمینه مبارزه اصولی با مواد مخدر، پیشگیری است‌، گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری مقدم بر سایر مراحل بوده و ضرورت دارد تا با همکاری دستگاه های مرتبط و با گسترش فعالیت‌های پیشگیرانه، آموزشی و توجیهی؛ بستر آسیب ها و تهدیدات ریشه کن شود.

 

نماینده عالی دولت در مرکز گیلان تصریح کرد: از ابتدای امسال تا‌کنون در مجموع ۳۰ طرح با هدف پاکسازی نقاط آلوده و تجمعی، کنترل محورهای مواصلاتی، ارتقاء امنیت اجتماعی و تشدید برخورد با قاچاقچیان و خرده فروشان در سطح شهرستان رشت اجرا شد .

 

وی ادامه داد : با اجرای این طرح ها معتادین شناسایی و دستگیر و بیش از ۴۸۰ تن از قاچاقچیان، خرده فروشان و معتادین و معرفی آنان به دستگاه قضایی و مراکز نگهداری و بازپروری گردیده است.

 

امام پناهی با تاکید بر اهمیت مصون نگاه داشتن نسل آینده کشور از انواع تهدیدات و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی ناشی از مصرف مود مخدر‌، افزود: در هیچ کجای دنیا دسترسی نامحدود و بی ضابطه به اطلاعات و بدون توجه به شرایط سنی کاربر پذیرفته نیست و ضرورت دارد تا با نظارت بیشتر بر فضای مجازی و حساسیت خانواده ها نسبت به نوع اطلاعات در دسترس فرزندان، موجبات ایمنی دانش آموزان و کاربران با سنین پایین در برابر سیل اطلاعات دسته بندی نشده موجود در بستر فضای مجازی را فراهم آوریم.

 

فرماندار رشت با اشاره به کاهش سن مصرف مواد دخانی و مخدر در بین جوانان و نوجوانان، اشاعه گرایش این قشر از جامعه به سمت مواد مخدر را آرزوی دشمنان انقلاب دانسته و خاطر نشان کرد: باید استفاده از نظرات جامعه شناسان، روان شناسان و متخصصین فن در زمینه چگونگی، فرهنگ سازی و آگاه سازی عمومی و پیشگیری به عنوان گام نخست و اساسی در روند مبارزه با مواد مخدر جزء برنامه های دستگاه های مرتبط مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه برخورداری از زندگی سالم و بدور از آلودگی های مختلف اجتماعی حق هر انسانی است، گفت: بازگرداندن معتادان به جامعه باید جزء اولویت های نخست در مبارزه با مواد مخدر بوده و ضرورت دارد تا رسیدن به این هدف مراکز نگهداری و بازپروری‌، رعایت استانداردهای مورد تاکید و استفاده از روش های نوین و علمی بازپروری را در دستور کار برنامه های خود قرار دهند.

 

امام پناهی با اشاره به همکاری نزدیک و هم افزایی موثر نیروی انتظامی و سپاه در مقوله مبارزه با مواد مخدر، خواستار تشدید مبارزه با عوامل تهیه و پخش مواد مخدر و روانگردان و نیز جمع آوری معتادین متجاهر به عنوان عوامل ایجاد نا امنی در جامعه شد.

 

وی اظهار کرد: در راستای موفقیت هر چه بیشتر طرح های مبارزه با مواد مخدر، ضرورت دارد تا شوراهای اسلامی و دهیاران در زمینه کشف مراکز کشت مواد مخدر‌، همکاری لازم را با نیروی انتظامی و سپاه داشته باشند.

کد خبر 1170121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha