به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛«جعفرکاشانی» با تأکید براینکه با تخلف در حوزه کار و کارگری برابر قانون برخورد و تلاش میشود تا جای ممکن منجر به بیکاری کارگران نشود گفت: همچنین در رفع تخلف کارفرمایان با صدور اخطار تلاش می شود، اما اگر امکان رفع تخلف امکانپذیر نباشد، به مراجع قضایی معرفی و برابر قانون با تخلف برخورد میشود.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه بخش زیادی از جامعه را قشر کارگری تشکیل می دهد و تولید کشور مدیون کارگران است، اظهارداشت: باید برای این قشر مؤثر در فعالیتهای اقتصادی برنامه ریزی های مناسبی در خور شأن و منزلت کارگران داشته باشیم.
وی با اشاره به مرگ ۱۷ نفر براثر حوادث کارگری درسال گذشته گفت: حوادث کار در استان سمنان سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش پنج درصدی داشت.
کاشانی حوادث کاردر این استان را بیشتر مربوط به فعالیت ها در زمینه کارهای ساختمانی و معدنی، کارگاهی و کارخانه عنوان کردوافزود: حوادث کار در حوزه صنفی کمتر است.
وی تصریح کرد: سمنان استانی معدنی بوده و بر همین اساس فراوانی حوادث کار استان در این بخش است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه اداره کل پزشکی قانونی استان سمنان هر حادثهای را که به دلیل کار ایجاد شود جزو حواث کار دستهبندی میکند اظهارداشت: این نوع دستهبندی موجب اختلاف ارائه آمار در حوادث کار استان سمنان است.
به گفته وی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان تنها بر فعالیت کارگاههایی که دارای مجوز فعالیت از دستگاه اجرایی مانند سازمان جهادکشاورزی، ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستند، نظارت دارد.
کاشانی با بیان اینکه بازرسی در زمینههای مختلف مانند حوادث کار، ایمنی کار و خودداری از بهکارگیری نیروی انسانی غیرمجاز، از سوی ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور حمایت از کارگران انجام میشوداضافه کرد: ۸۰ درصد کارگاههای تحت پوشش این ادارهکل در طول سال به صورت دورهای به منظور حفظ حق و حقوق کار بازرسی میشوند.
نظر شما