ترور شخصیت ها در کهگیلویه و بویراحمد بالاست/ برخورد با سایت های بدون مجوز و خبرنگاران بی هویت

موسوی با بیان اینکه تعامل مدیران استان با رسانه ها باید یک تعامل گسترده و بدور از نگاه گزینشی باشد، گفت: اطلاع رسانی به موقع و بهنگام در این استان بسیار مهم است و مدیران و مسئولان باید در هر زمانی به رسانه ها پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار و در خصوص مسایل مختلف رسانه ها و موضوعات مهم استان و کشور بحث و گفت و گو شد.

 

مسئول سازمان بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار ضمن معرفی اعضای هیئت اندیشه ورز، گفت: بسیج رسانه یکی از ۲۲ قشر تخصصی بسیج اقشار بوده و جامعه هدف آن نیز اصحاب رسانه و خبرنگاران است.

 

سرگرد پاسدار فخرالدین رضایی افزود: بسیج رسانه استان در طول سال برنامه های مختلفی را در حوزه فرهنگی، آموزشی، تربیتی و اخلاقی و انس و مودت بین اصحاب رسانه برگزار می کند و در شهرستان ها نیز تعامل خوبی با خبرنگاران دارد.

 

وی ابراز داشت : هیئت اندیشه ورز اتاق فکر مجموعه بسیج رسانه است و در بحث هماهنگی برای جریان سازی رسانه ای، مسابقات و جشنواره های رسانه ای و پیگیری مشکلات اصحاب رسانه و سایر عرصه های مرتبط به خبرنگاران به فعالیت می پردازد و هدف از برگزاری این دیدارها با مسئولان استان بیشتر بیان ظرفیت های بسیج رسانه و پیگیری خواسته‌ها و مطالبات دوجانبه است.

 

رضایی گفت:از جمله خواسته های مهم خبرنگاران یکی بحث آموزش مستمر و برگزاری جشنواره های رسانه ای است و در بحث اطلاع رسانی خدمات دولت و انقلاب نیز آماده همکاری با مجموعه استانداری هستند.

 

رئیس هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: تلاش کرده ایم تا در هیئت اندیشه ورز سلیقه ای عمل نشود و همه افرادی که در چارچوب اهداف و آرمان های انقلاب فعالیت می کنند عضو باشند.

 

سید ولی موسوی افزود: تربیت رسانه در تراز انقلاب اسلامی از جمله اهداف بسیج رسانه است و تلاش می شود افرادی که در این حوزه مشغول اند اخلاق حرفه ای را رعایت کرده و کمتر به مسایل حاشیه ای و موضوعاتی که سودی برای جامعه و استان ندارند وارد شوند.

 

وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری مسئولان موضوعات مختلف حوزه رسانه را آسیب شناسی کرده و این روند را اصلاح کنیم.

 

موسوی با بیان اینکه حوزه معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری از ارکان مهم اجرایی دولت در استان به شمار می رود، گفت: انتظار می رود با هماهنگی و پیگیری این حوزه، فرمانداران و مدیران در شهرستان های استان به رسانه ها کمک کنند.

 

رئیس هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح ابراز داشت: اصحاب رسانه استان به لحاظ معیشت در مضیقه هستند و نیاز است که بخشی از اعتبارات فرهنگی دستگاه های اجرایی به حوزه رسانه اختصاص داده شود و رسانه ها نیز دیده شوند.

 

وی گفت: تلاش می کنیم که نشست های هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه در سایر شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد نیز برگزار و ضمن شنیدن درد دلهای آنها، مشکلات اصحاب رسانه نیز احصا و پیگیری شود.

 

موسوی با بیان اینکه تعامل مدیران استان با رسانه ها باید یک تعامل گسترده و بدور از نگاه گزینشی باشد، گفت: اطلاع رسانی به موقع و بهنگام در این استان بسیار مهم است و مدیران و مسئولان باید در هر زمانی به رسانه ها پاسخگو باشند.

 

مسئول کانون بسیج رسانه شهر یاسوج نیز در این نشست به تشریح اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: تشکیل جبهه رسانه ای انقلاب،  راه اندازی بانک اطلاعاتی خبرنگاران،  رونمایی از پوستر پویش خبر خوب و تامین بسته های معیشتی ویژه اصحاب رسانه از جمله این اقدامات است.

 

سید فرشاد رجایی از راه اندازی شورای حل اختلاف رسانه ها با همکاری دادگستری استان خبر داد و افزود: برای راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه بسیج رسانه نیازمند حمایت مالی و معنوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هستیم .

 

وی به مشکلات اصحاب رسانه در حوزه مسکن ، بیمه ، آموزش، معیشت و تسهیلات قرض‌الحسنه نیز اشاره کرد و خواستار پیگیری مسئولان شد.

 

عضو هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح و مسئول خبرگزاری بسیج کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست به موضوع سایت های بی مجوز و خبرنگاران بی هویت در استان اشاره کرد و گفت: در اکثر جلساتی که در استان برگزار  می شود افرادی به نام خبرنگار حضور می یابند که هیچ نام و نشانی ندارند و جایگاه و شان این عرصه را زیر سوال می برند.

 

ابراهیم عزیزی از معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خواستار شناسایی و برخورد قاطع با خبرنگاران و سایت های خبری بی هویت شد و افزود: علیرغم پیگیری های صورت گرفته برای برخورد با این افراد و سایت های بدون مجوز اما مسئولان توپ را به زمین یکدیگر انداخته و هر یک دیگری را متولی این امر می داند.

 

عزیزی افزایش آسیب های اجتماعی در استان را بسیار خطرناک دانست و گفت: نقش رسانه ها در کاهش آسیب های اجتماعی باید پررنگ تر شود و در این زمینه نیازمند حمایت و پشتیبانی مدیران و مسئولان رده بالای استان هستیم.

 

صادق الهی نژاد مسئول پایگاه خبری فصلی نو نیز در این نشست مسایل قومی و قبیله ای و بکارگیری نیروهای بدون ضابطه در استان را از جمله آسیب ها برشمرد و گفت: متاسفانه برخی مدیران خود باعث حاشیه پردازی می شوند.

 

عیسی فتحی سرپرست خبرگزاری ایسنا کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: خواستار رفع مشکلات خبرنگاران در صندوق اعتباری هنر و پیگیری از طریق وزارت ارشاد شد و گفت: ارتباط مدیران با رسانه ها باید پررنگ شود و ترسی از تعامل با اصحاب رسانه ها نداشته باشند.

 

بهنام احمدی رئیس خبرگزاری ایرنا کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: باید از ظرفیت رسانه ها برای حل مسائل استانی و ملی استفاده کرد و در این حوزه نیازمند حمایت مدیران هستیم.

 

وی افزود: نگاه مناسبتی به رسانه ها و اینکه تنها در مواقع نیاز به سمت اصحاب رسانه برویم باید برچیده شود.

 

احمدی ابراز داشت : اینکه برخی مدیران تیم رسانه ای مستقل تشکیل داده اند نیز یک آفت است که باید به این مدیران تذکر داده شود تا از موازی کاری ها جلوگیری شود‌.

 

رئیس خبرگزاری ایرنا یاسوج گفت:  نگاه تبعیض آمیز به رسانه ها باید برچیده شود و همه رسانه ها به یک چشم دیده شوند.

 

احمدی بیان کرد: انعکاس نقاط ضعف در رسانه ها بر انتشار نقاط قوت برتری دارد و شورای رسانه ای و روابط عمومی ها باید تشکیل شود.

کد خبر 1174760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha