«حسین بالو» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا با اشاره به برگزاری امتحانات نوبت دوم سال تحصیلی 1401-1400 اظهار کرد: ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی نوبت دوم سال تحصیلی 1401-1400 تمامی دوره های تحصیلی بر اساس شیوهنامه مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
مدیر آموزش و پرورش صومعهسرا درمورد نحوه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشآموزان دوره ابتدایی افزود: در پایههای اول، دوم و سوم ابتدایی در دو درس فارسی و ریاضی و در پایههای چهارم و پنجم در دروس فارسی، ریاضی و علوم، علاوه بر ابزارهای مختلف ارزشیابی کیفی ــ توصیفی، در پایان سال تحصیلی آزمونهای کتبی نیز برگزار می شود که به صورت کلاسی بوده و تمامی فرایندهای این آزمونها اعم از طراحی سؤالات، اجرای آزمون و تصحیح اوراق بر عهده معلم هر پایه است.
وی گفت: در پایه ششم نیز برای کلیه دروس، آزمون هماهنگ منطقهای با سؤالات واحد و برنامه معین از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه، در مدارس برگزار میشود.
بالو با اشاره به اینکه بازه زمانی آزمونهای کتبی تمامی پایههای دوره ابتدایی از یکم تا 12 خرداد است، تصریح کرد: نتایج آزمونهای کتبی، در کنار سایر ابزارهای ارزشیابی کیفی ــ توصیفی، برای توصیف عملکرد و تصمیم گیری در خصوص ارتقای دانشآموزان مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر آموزش و پرورش صومعهسرا با اشاره به ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشآموزان دوره متوسطه نیز عنوان کرد: امتحانات نوبت خرداد کلیه پایههای تحصیلی دوره اول و دوم متوسطه نیز به صورت حضوری و در بازه زمانی یکم تا 28 خرداد ماه برگزار میشود.
وی به نحوه طراحی سؤالات امتحانات دوره متوسطه اشاره کرد و افزود: طراحی سؤالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت هماهنگ کشوری توسط مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی و سؤالات پایه نهم نیز به صورت هماهنگ استانی انجام میگیرد و به صورت الکترونیکی به حوزههای اجرا ارسال می گردد و در سایر پایهها نیز آزمونها به صورت درون مدرسهای برگزار شده و طراحی سؤالات بر عهده دبیر هر درس است.
بالو افزود: در امتحانات نهایی پایه دوازدهم، 584 دانش آموز دختر در پنج حوزه امتحانی و 353 دانشآموز پسر در چهار حوزه امتحانی شرکت میکنند و دانشآموزان پایه نهم و سایر پایههای تحصیلی نیز در مدارس خود آزمون میدهند.
مدیر آموزش و پرورش صومعهسرا به رعایت پروتکلهای بهداشتی در حوزههای امتحانی اشاره و خاطرنشان کرد: در کلیهی حوزههای امتحانی الزامات بهداشتی از قبیل گندزدایی فضا و تجهیزات مدارس، تهویه مناسب هوا، تدارک ماسک و مواد ضدعفونی کننده با نظارت مدیران مدارس صورت میگیرد و از دانشآموزان مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا در محلی مجزا در همان حوزه امتحانی، با حضور مراقبین، امتحان به عمل میآید.
نظر شما