«سید غلامرضا حسینی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ایلام، اظهار کرد: گونه های چای ترش، حنا، کینوا، کاملینا، مرزی خوزستانی و سایر گونه های سازگار با منطقه که ارزش افزوده و اقتصادی بیشتری برخوردارند از جمله گیاهان دارویی هستند که کشت شده اند.
وی به مقاوم بودن و کمی مصرف آب این گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: این مجموعه به دنبال این است علاوه بر کاشت و شناسایی گونه ها، در زمینه تغییر الگوی کاشت در منطقه و فرآوری و صادرات نیز وارد عمل شود.
حسینی تصریح کرد: برای زیرساخت های این کار از جمله ساختمان اداری، حفر چاه، تامین سیستم های آبیاری، برق رسانی، تسطیح، اصلاح خاک و تحقیقات زیرساختی بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی از توسعه این طرح خبر داد و افزود: امیدواریم با حمایت مسئولان منطقه فضای اشتغالزایی و فن آورانه برای فارغ التحصیلان فراهم شود تا در زمینه توسعه کشت گیاهان دارویی وارد عمل و محصولات آنها وارد بازار شود.
رئیس جهاد دانشگاهی ایلام خاطرنشان کرد: برداشت محصولات کاملینا، کینوا و چای ترش و مرزی خوزستانی در منطقه انجام و کیفیت محصولات مطلوب بوده است و بویژه در زمینه چای ترش از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد.
نظر شما