به گزارش خبرگزاری شبستان: مدیرعامل بنیاد برکت از حمایت این بنیاد از دانشآموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: تا به امروز ۶۰ هزار دانشآموز که مجبور به ترک تحصیل شده بودند، دوباره به مدارس خود بازگشته و درس خواندن را از سر گرفتهاند.
محمد ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت برای بازگشت به تحصیل دانشآموزان مناطق دورافتاده و صعبالعبور در استانهایی مانند سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی که به علت مشکلاتی مانند فقدان یا دوری مدرسه، معضل تردد، نبود وسیله رفت و آمد، کمبود امکانات و فقر معیشتی مجبور به ترک تحصیل شدهاند اقدامات متنوع و متعددی همچون ساخت مدرسه، احداث خوابگاه شبانهروزی، تامین وسیله نقلیه و اهدای کتاب و وسایل کمک آموزشی را عملیاتی کرده است.
وی در تشریح جزئیات این اقدامات اظهار داشت: بنیاد برکت اقدام به ساخت و تکمیل ۱۴۰ مدرسه در مناطق صعبالعبور کشور کرده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۶ هزار و ۳۰۰ دانشآموز از خدمات آموزشی این مدارس بهرهمند میشوند.
ترکمانه ادامه داد: بنیاد همچنین ۱۹ خوابگاه شبانهروزی را با ظرفیت ۲ هزار و ۱۵۰ دانشآموز در مناطق روستایی و صعبالعبور کشور احداث و تکمیل کرده و در اختیار دانشآموزان این مناطق قرار داده است.
وی با تاکید بر رفع مشکل تردد دانشآموزان در مناطق صعبالعبور گفت: بنیاد برای تسهیل در رفتوآمد دانشآموزان به مدارس اقدام به خریداری و تحویل ۱۹ دستگاه خودرو ون (مینیبوس) کرده است.
مدیرعامل بنیاد برتر در تشریح دیگر خدمات این بنیاد به دانشآموزان بازمانده از تحصیل اظهار داشت: تاکنون انواع اقلام تحصیلی شامل کتاب، لوازمالتحریر و وسایل کمک آموزشی به ۵۰ هزار نفر از این دانشآموزان اهدا شده است.
ترکمانه یادآور شد: بنیاد برکت علاوه بر فراهم آوردن امکان بازگشت به مدرسه برای کودکان بازمانده از تحصیل، برای خانواده این دانشآموزان نیز ایجاد شغل میکند. هدف از این اقدام توانمندسازی اقتصادی و تامین معیشت پایدار برای خانوادههای این دانشآموزان است.
وی افزود: بنیاد تا پایان سال گذشته ۲ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را برای خانوادههای کودکان بازمانده از تحصیل راهاندازی کرده است و یکهزار طرح دیگر را نیز در دست اجرا دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر تداوم نهضت مدرسهسازی در کشور گفت: بنیاد در سال جاری ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید با ۱۰۰۰ کلاس درس را با اولویت جایگزینی با مدارس کانکسی در دستور کار دارد و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور تخصیص داده است.
ترکمانه یادآور شد: با افتتاح این ۲۰۰ مدرسه جدید، تعداد مدارس آماده بهرهبرداری و تکمیل شده برکت تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۲ هزار مدرسه با ۱۱ هزار کلاس درس میرسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیتهای مدرسهسازی بنیاد برکت قرار دارند و ۲۵۰ هزار دانشآموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما