به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، «موسیالرضا حسنی» امروز(۲۹ اردیبهشت ماه) در کارگاه آموزشی بازرسان کار استان مازندران که با حضور مسئولین حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر کل کار مازندران در شهرستان تنکابن برگزار شد با اشاره به عملکرد مطلوب بازرسی کار در استان مازندران افزود: آمار حوادث ناشی از کار در سطح جایگاه های سوخت استان مازندران در سطح پایینی قرار دارد و این نشان از عملکرد مطلوب اداره بازرسی کار استان است.
رییس اداره تدوین آیین نامه های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: جلسات تعاملی حوزه بازرسی کار استان با استاندارد و دستگاه های اجرایی مرتبط با تعداد بالایی صورت گرفته است.
حسنی با تأکید بر ضرورت افزایش بازرسی از جایگاهای عرضه سوخت در سطح استان به حداقل ۲ بار در سال خاطرنشان کرد: ارتقا ایمنی جایگاهای عرضه سوخت و تعامل با سازمان ملی استاندارد ایران و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و وزارت نفت و حضور مسئول ایمنی در تمام جایگاهای سوخت استان باید مجدانه پیگیری شود.
وی ادامه داد: بازدید مشاوران حفاظت فنی از تمام جایگاهای سوخت به صورت مشترک و مستمر انجام شود.
رئیس اداره تدوین آیین نامه های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت همکاری بین سازمانی و ستادی در راستای تحقق اهداف حوزه بازرسی کار در سطح کشور تأکید کرد.
رئیس اداره تجزیه و تحلیل حوادث حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با حضور در این جلسه با تأکید بر ضرورت استاندارد سازی ساختار بازرسی کار در سطح کشور طی سخنانی اظهار کرد: تصویب الحاق به مقاوله نامه های ۱۵۵ و ۸۱ سازمان بین المللی کار با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب مجلس شورای اسلامی کمک شایانی در این زمینه خواهد کرد.
«محمود حیدری» ایجاد وحدت رویه در ارائه گزارش حوادث ناشی از کار در سطح کشوررا ضروری دانست و افزود: بازرسان کار باید مطالعه کافی و بروز را نسبت به آیین نامه های ایمنی داشته باشند و گزارش حوادث را با استناد به آیین نامه های ایمنی مصوب شورای حفاظت فنی ارائه کنند.
رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: با هدف صیانت از نیروی کار و کاهش حوادث شغلی، زحمات بیوقفه ای توسط بازرسان کار استان انجام می پذیرد.
«سمانه نوری» با تاکید بر فعالیت بیش از ۱۱۰ هزار کارگاه فعال در استان افزود: تعداد بازرسان کار در سطح استان متناسب با تعداد کارگاههای فعال نبوده و از لحاظ تعداد نیروی انسانی با مشکل مواجه هستیم.
نوری نظارت بر حسن اجرای قانون کار را یکی از وظایف بازرسان کار دانست و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۶ هزار و ۷۲۴ بازرسی در این راستا و در سطح استان انجام شده است.
وی ادامه داد: بازرسی از کارگاه های پر خطر در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، معادن و ساختمانی مجموعا ۲ هزار و ۲۱۰ مورد در سال گذشته اقدام شده است.
نوری افزود: تعداد ۱۲ هزار و ۷۲۵ ابلاغیه نیز برای رفع نواقص به کار فرمایان در سال گذشته ابلاغ شده است.
رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: دستاوردهای حوزهی بازرسی کار نتیجه دانش و بینش بازرسان توانمند استان بوده و حل مشکلات سخت افزاری، نرمافزاری و افزایش تعداد بازرسان کار در سطح استان می تواند کمک شایانی به توسعه این حوزه کند.
نظر شما