جلال ریزانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان بااشاره به تجربه نگاری فرهنگی در بین مدیران مسئول کانون های مساجد استان اصفهان اظهارداشت: رویداد و سلسله نشستهای تجربه نگاری فرهنگی از سوی ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد اصفهان برنامه ریزی و اجرایی شده که در این برنامه تجارب مدیران مسئول و فعالان فرهنگی مساجد روایت میشود.
سرپرست ستاد فهما استان اصفهان با اشاره به ضرورت ثبت این موفقیت ها و تجارب افزود: بسیاری از تجربه ها برای دیگر مراکز فرهنگی و هنری موثر و کارآمد خواهد بود و خطا و آزمون را در حوزه های مختلف کاهش می دهد و سبب اشتراک گذاری دیدگاه های مثبت خواهد شد.
ریزانه بیان اینکه این اقدام در سطح ملی تاکنون انجام نشده و مغفول مانده است، تصریح کرد: تغییرات مدیران مسئول و تیم اجرایی در ادوار مختلف سبب فراموشی و بی توجهی به دستاوردها و تجارب موفق شده و نسل های جدید از آن بی بهره مانده اند.
وی با بیان اینکه در شبکه سازی بین کانون های مساجد به دنبال تقویت مراکز تعطیل، غیرفعال و نیمه فعال هستیم، اظهارداشت: همین تجربه نگاری سبب توسعه فعالیت ها و کاهش رکود فرهنگی خواهد شد.
شناسایی کانون های فعال در رویداد فهما
ریزانه خاطرنشان کرد: نشست های تبادل اندیشه و تجربه های فرهنگی توسط مدیران مسئول فعال کانون های فرهنگی و هنری انجام میشود.
وی با بیان اینکه بیش از یکصد کانون فرهنگی و هنری از بین ۲۶ هزار باب به عنوان مراکز برتر در سال گذشته شناخته که ۵ کانون از استان اصفهان بود و معرفی شدند، یادآورشد: تجارب و عوامل موفقیت آنان برای بهره گیری دیگر نهادها منتشر و نشر پیدا می کند.
به گفته مشاور ستاد فهما، تلاش برای ایجاد شبکه تعاملی و همکاری مشترک بین کانون های مساجد انجام و این موضوع به تقویت عملکرد آنان منجر خواهد شد و هم پوشانی و هم افزایی عملکردی را به همراه دارد.
نظر شما