تمرکز اعتبارات دولتی در تهران قدرت مانور استانداران را کاهش می‌دهد

نیکزاد با بیان اینکه تمرکز اعتبارات در تهران قدرت مانور نمایندگان عالی دولت در مناطق که استانداران هستند را کاهش می دهد، گفت: برخلاف عدالتی که باید در کشور باشد، بیش از ۸۵ درصد بودجه کشور در اختیار وزارتخانه ها و در تهران متمرکز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی نیکزاد» شامگاه(10 خرداد) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی که شکل گرفت، بنا به گذشته افرادی که در مجلس یازدهم جمع شدند، مقام معظم رهبری با سه عنوان جوانان گام دوم انقلاب صاحب نظر، مدیران اجرایی انقلابی و افراد با سابقه خوب در بحث قانون گذاری اعضای مجلس انقلابی را یاد کردند.

 

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مجلس یازدهم را مجلس انقلابی یاد کردند و ما در مجلس از این مدالی که آقا به ما دادند بسیار خوشحال بودیم اما شرط انقلابی بودن، انقلابی ماندن است، گفت: اخیرا در شروع اجلاسیه سوم مجلس که خدمت رهبری بودیم ایشان فرمودند که مجلس انقلابی یک حقیقت و واقعیت است و مجدد بر انقلابی بودن مجلس تاکید کردند، البته به شرطی که در ادامه با شرط هایی برای نمایندگان فرمودند ادامه دهیم.

 

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری با فرمایشات خودشان در دیدار نمایندگان مجلس با ایشان، سطح مجلس یازدهم را بالا بردند، افزود: مقام معظم رهبری در آن جلسه فرمودند که حتی اگر کسانی با رای کمی از یک حوزه انتخابیه نماینده می شوند، وقتی وارد مجلس می‌شوند در یک جایگاهی به نام مجلس شورای اسلامی که یکی از ارکان اصلی اداره کشور است قرار می‌گیرند که کار بسیار پیچیده و مهمی دارند.

 

نیکزاد با بیان اینکه دغدغه مجلس یازدهم مردم و معیشت مردم است و نمایندگان مجلس انقلابی خود را نوکر مردم و پیرو و سرباز ولایت فقیه می دانیم، افزود: مجلس یازدهم بنا به دیدگاهی که فراتر از مجلس داشت که رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، هر آنچه در توان داشتیم حتی در دولت قبل به دولت کمک کردیم و تمام توان ما این بوده است که دست دولت را بگیریم و بر معیشت و اقتصاد مردم کمک کنیم.

 

وی با بیان اینکه قانون راهبردی لغو تحریم ها و صیانت از حقوق مردم را در همین راستا در دولت قبل در مجلس مصوب کردیم، افزود: این قانون به دولت اختیار می داد که دولت با اقتدار و عزت در مقابل استکبار حقوق مسلم مردم را احیاء کند که رئیس جمهور وقت این قانون را ابلاغ نکرد و کار به جایی رسید که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران فرمودند که این قانون خوب است.

 

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در عرصه زیرساخت ها و کسب و کار، تولید، مسکن و ... قوانین ارزشمندی در مجلس یازدهم گذاشته شده است، گفت: تکلیفی که مقام معظم رهبری از مجلس داشتند این است که از دولت ها حمایت کنیم.

 

نیکزاد افزود: دعوت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیسی برای انتخابات 1400 در واقع افزایش سرمایه اعتماد عمومی به دولت و برگرداندن قطار انقلاب به ریل اصلی آن بود.

 

وی افزود: دولت سیزدهم و شخص رئیس دولت تاکنون در راستای افزایش اعتماد عمومی با ویژگی های خاص مانند فسادستیزی، مردمی بودن و از پشت شیشه ماشین آمارنگرفتن، در کنار مردم بودن و در مباحث بین المللی عزتمندانه از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کردن قدم های خیلی خوبی برداشته اند و ما این ویژگی ها را در شخص رئیس جمهور دیده ایم.

 

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رویکرد دولت باید عدالت محوری و رسیدگی به مناطق محروم باشد، گفت: رویکرد بودجه باید طوری باشد که حافظ مناطق کم برخوردار باشیم و این هم باید یک جدیتی در مباحث اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و اجتماعی  باید شکل بگیرد، لذا مجلس با این رویکرد جلو آمده است و دغدغه اش عزتمندی کشور و معیشت مردم است.

 

نیکزاد با اشاره به اینکه امسال ساختار بودجه کشور که مد نظر بوده است اتفاق نیفتاده و باید دولت آن را اصلاح می کرد و می آورد تا مجلس چکش کاری می کرد و در برنامه لحاظ میشد: برخلاف عدالتی که باید در کشور باشد، بیش از 85 درصد بودجه کشور در اختیار وزارتخانه ها و در تهران متمرکز است.

 

وی با بیان اینکه عیب است که در حوزه اجرا وارد شویم و در حوزه استانداری و فرمانداری دخالت کنیم، گفت: تمرکز اعتبارات در تهران قدرت مانور نمایندگان عالی دولت در مناطق که استانداران هستند را کاهش می دهد.

 

 

کد خبر 1181220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha