«اسماعیل آذر» در گفت و گو با خبرگزاری شبستان از مشهدبا اشاره به استقبال هنرمندان غیر ایرانی به ویژه فارسی زبانان از آثار هنری دینی اظهار داشت: برخی از کشورهای فارسی زبان از جمله افغانستان و تاجیکستان خواستار برگزاری مشاعره آیینی در کشورشان هستند.
این نویسنده و شاعر برجسته کشور در مورد اقداماتی که طی سال های گذشته در حوزه رضوی داشته است، گفت: تالیف کتاب سه جلدی با عنوان «خورشید خراسان» مشتمل بر موضوعاتی چون تاریخ شاعران روزگار کهن تاکنون با موضوع امام رضا(ع)، سیمای حضرت در شعر پارسی و مشاعره رضوی را به نگارش در آوردم.
وی همچنین برگزاری مشاعره های رضوی واقع در حرم مطهر رضوی و تهیه مقاله علمی و پژوهشی با موضوع بررسی اشعار امام رضا(ع)در نظریه های جهانی در سال های گذشته را از دیگر اقدامات خود در حوزه رضوی برشمرد.
آذر در حوزه ادبیات آئینی، ابزار رسانه را در ترویج آثار فرهنگی و هنری دینی در جامعه موثر خواند و افزود: با توجه به اینکه فضای مجازی بیشترین مخاطب را دارد ،رسانه ها باید در این راستا به صورت جدی تر نقش آفرینی و آثار هنرمندان را به شیوه بسیار تاثیرگذاری منتشر کنند.
این نویسنده و شاعر برجسته کشور تاکید کرد: همچنین هنرمندان و شاعران آئینی باید برای ترویج فرهنگ دینی و رضوی در فضای مجازی تولید محتوا داشته باشند و با بهره گیری از روشهای نوین تبلیغاتی و تولید آثار فاخر هنری با مضامین دینی و ارزشی در جهت آگاه سازی جامعه و تبیین مفاهیم اسلامی اهتمام بورزند.
آذر همچنین خواستار برگزاری نشست های علمی-شعری به صورت ماهانه در حرم مطهر رضوی با جضور شاعران آئینی و فعال در عرصه رضوی شد.
وی در پایان گفت: نشان خادم فرهنگ رضوی برای بنده یک افتخار است اما اگر این نشان هم به من اعطا نمی شد باز هم فعالیت خود را بیش از گذشته در راستای تولید آثار علمی و پژوهشی رضوی ادامه می دادم.
شایان ذکر است اسماعیل آذر سال 1390 توسط بنیاد بین المللی امام رضا(ع) به عنوان خادم برگزیده فرهنگ رضوی معرفی شده بود.
نظر شما