به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدهادی ایمانیه»، امروز (دوشنبه 16 خرداد) در نشست تخصصی «فصل تحول، دانشگاه و دولت، منطق حکمرانی» که به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد، گفت: دانشگاهیان، مجریان و مدیران برای تحقق فرمایشات امام خمینی (ره) در موضوع مبدا تحول بودن دانشگاه و حوزه به اندازه کافی عمل نکرده اند.
استاندار فارس افزود: برای شناسایی و رفع مسائل جامعه، مشارکت اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان و استفاده از ظرفیت های علمی توسط دستگاه های اجرایی یک ضرورت است.
وی اضافه کرد: در این خصوص برگزاری همایش ها و جلسات به تنهایی اکتفا نمی کند و دانشگاهیان با پژوهش و تحقیق باید به شناسایی مشکلات شهر، استان و کشور پرداخته و برای آنها راهکار ارائه دهند.
ایمانیه با اشاره به بحران آب عنوان کرد: مدیریت هوشمند برق بسیاری از کارخانه ها و چاه های آب کشاورزی از امروز شروع شده است و برخی از صنایع مانند آلومینیوم مدعی هستند اگر به دلیلتامین برق، تعطیل شدند، راهاندازی مجدد آنها دشوار است.
وی ادامه داد: امروز در کشور با کمبود ۱۵ هزار مگاوات انرژی برق مواجه هستیم که رفع آن یک شبه محقق نمی شود و در زمستان نیز برای رفع کمبود گاز، ناچار به قطع گاز برخی صنایع شدیم.
ایمانیه با اشاره به لزوم صیانت از جمعیت گفت: با افزایش سن ازدواج، کاهش فرزندآوری، افزایش طلاق، اعتیاد و ... از مسائل جامعه امروز است و دانشجویان فارغ التحصیل مهارت کافی برای ورود به بازار کار ندارند.
وی ادامه داد: مهاجرت روستائیان به شهرها معضل دیگری است که برای رفع و کاهش آن باید تحقیق و پژوهش شده و راهکار لازم را ارائه کرد و از ظرفیت اساتید، دانشجویان و نخبگان جامعه برای شناسایی و حل مشکلات باید استفاده کنیم.
ایمانیه اضافه کرد: اختصاص یک درصد از اعتبارات به مباحث پژوهشی با شیطنت نوشته شده و یک درصد از کل اعتبارات منهای فصل یک و شش یعنی فصولی که بیشترین حجم اعتبارات در آنها لحاظ می شود که یک نا آگاهی و اشتباه نبوده بلکه ناشی از شیطنت است.
استاندار فارس تصریح کرد: اختصاص یک تا سه درصد کل بودجه از اختصاصات به مباحث پژوهشی از تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و امیدواریم استان فارس در این مسیر بتواند برای کشور الگو باشد.
نظر شما