به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «عبدالرضا سیفی» چهلمین جلسه شورای اطلاعرسانی استان خوزستان، با اشاره به حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: موضوع حذف ارز ترجیحی یک جراحی اقتصادی مهم در کشور بود که با شجاعت دولت اقدام شد و خوشبختانه بر خلاف آن چیزی که دشمن و ضدانقلابها تصور میکردند نظام از این پیچ تاریخی به خوبی گذشت و ما توانستیم یک مساله بحرانی را در حوزه ارز از سر نظام بگذرانیم و مردم در آینده ثمرات این تصمیم دولت مردمی را خواهند دید.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان افزود: باید یک همفکری صورت گیرد مبنی بر اینکه برای بهتر شدن وضعیت فعلی چه باید کرد و نقش شورای اطلاعرسانی دولت در این زمینه چه خواهد بود.
وی در رابطه با بحث آسیبشناسی بحران در استان اذعان کرد: در حوزه بحران و اطلاعرسانی آن هم استان و هم در حالت کلان در کشور مشکل داریم وقتی اتفاقی میافتد تمام برنامهریزیها را بههم میزند و این رسانه است که باید ورود کند و اطلاعات موثقی را به مردم ارائه دهند تا ذهن آنها برای درک اتفاقی که افتاده آماده شود.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در خوزستان بیان کرد: متاسفانه در مواقع بحران رسانههای ما همانند بسیاری از دستگاهها آمادگی حرفهای ندارند و وقتی اتفاقی مثل ساختمان متروپل رخ میدهد چند خبر ضد و نقیض و متفاوت و بعضا غلط به افکار عمومی ترزیق میشود که هر چقدر تلاش کنیم آن اخبار غلط را از بین ببریم به نتیجه نمیرسیم.
وی تاکید کرد: متاسفانه در چنین مواقعی مردم فرق بین فعالان حرفهای رسانهای که با متد علمی و تجربه به حرفه خبرنگاری رسیدهاند را از کسی که به واسطه دسترسی به فضای مجازی، تولید خبر میکند، تشخیص نمیدهند.
سیفی با اشاره به اینکه افکار عمومی باید اخبار را از منابع موثق و قابل اعتماد دریافت کنند ادامه داد: کسی که در فضای مجازی مطلب و خبری را تولید و منتشر میکند باید این را در نظر بگیرد که در قبال آن یک مسئولیت قضایی و یک مسئولیت اخلاقی و شهروندی برای آنها ایجاد میشود و در برابر جامعه باید پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه اخبار غیرموثق و هیجانات و اخبار غلط تاثیر منفی بر جامعه میگذارد یاد آور شد: باید فرهنگ و اخلاق رسانهای ما ارتقا پیدا کند که بخش زیادی از آن برعهده مجموعه فرهنگی و سیاسی و بخشی هم به شورای اطلاعرسانی مربوط میشود.
نظر شما