به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» امروز (۲۰ خرداد) در خطبه های نماز جمعه این هفته با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع)، اظهار کرد: حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند: « قولوا لا إله إلا الله، تفلحوا» ای مردم! بگویید: لا إله إلا الله تا رستگار شوید.» و این دعوت همه انبیاء الهی و ائمه اطهار(ع) است.
امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه خود انسان باید در جهت پرورش و بالفعل کردن استعدادهای انسانیت اش تلاش کند، افزود: به همان میزانی که همه خلقت(سخت افزار) برای خدمت به انسان آفریده شده است نرم افزار خلقت که دین و عبودیت است نیز براساس نیاز بشر است نه خدا.
آیت الله عبادی با بیان اینکه حقیقت دین قله کمال انسان است، تصریح کرد: کسانی که اهلیت ندارد اما در مسائل دین دخالت می کنند مانند وهابیت از برنامه های استعماری است.
وی ادامه داد: نشانی شخصی که در راه توحید و مسیر تقوا و عبودیت حرکت می کند این است که هر جایی خداوند حرام و ممنوع فرموده، ورود پیدا نمی کند و با رعایت باید و نبایدها دین خدا عمل می کند.
امام جمعه بیرجند با بیان اینکه هر چیزی در چارچوب دین خوب است اما افراط و تفریط مناسب نیست، افزود: هر انسانی برای رشد سرمایه حیات خود باید بر نقشه راهی که پیامبران دادند تمام رفتارش تنظیم شود و این راه کمال و رستگاری است.
آیت الله عبادی با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی هم باید بر اساس نقشه راه توحید و عبودیت خدا باشد، گفت: رشد و کمال جامعه در مسائل مختلف حکومتی، سیاسی، اقتصادی و ... وقتی تحقق پیدا می کند که امور بر اساس نقشه راه توحیدی تنظیم شود.
وی به حدیث سلسله الذهب امام رضا(ع) اشاره و بیان کرد: نقشه راه انسان از طریق فرمول عبودیت است منتهی حضرت پس از بیان حدیث سلسلة الذهب و در حالی که نویسندگان قلم های خود را کنار گذاشته بودند، ناگهان سرمبارک خویش را از کجاوه بیرون آوردند و فرمودند: «بشرطها و شروطها و انا من شروطها»، یعنی صرف اینکه موحد باشید و به توحید الهی اعتقاد داشته باشید، کافی نیست و باید به ولایت ما نیز اعتقاد داشته باشید.
امام جمعه بیرجند با تبیین جایگاه ولایت و امامت در دین، تصریح کرد: بر اساس حدیث سلسله الذهب اعتقاد و پذیرش ولایت، شرط اصلی تحقق توحید است.
به گفته وی در روایات اسلامی، تحقق عینی توحید در جامعه بر ضرورت شناخت امام و حجت الهی در هر عصر، تأکید شده و نشناختن امام هر زمان برابر با مرگ در حال کفر و شرک دانسته اند.
نظر شما