به گزارش خبرگزاری شبستان، سید محمد حسینی در نشست تخصصی واکاوی اندیشه های استاد نادر طالب زاده در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با گرامی داشت یاد و خاطره استاد طالب زاده گفت: از سال ۷۶ که در صدا و سیما مسئولیت داشتم، ارتباط نزدیک ما با نادر طالب زاده بیشتر شد و این ارتباط در دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منجر به دو فعالیت مهم وی یعنی کنفرانس افق نو و جشنواره عمار انجامید.
معاون امور مجلس رئیس جمهور، نادر طالب زاده را شخصیتی کم نظیر در عرصه رسانه توصیف کرد و گفت: افراد نادری وجود دارند که همزمان در حوزه رسانه هنر و فرهنگ در عرصه داخلی و بین المللی فعالیت داشته و با اشراف کامل اهداف و آرمان های انقلاب را پیگیری کنند.
حسینی افزود: طالب زاده با انتخاب آگاهانه تمام امکانات مادی و زرق و برق دنیای غرب را رها کرده با روحیه جهادی و انقلابی در خط مقدم جنگ تحمیلی حضور یافت و در این راه تمام سختی ها و کنایه ها را به جان خرید و این بسیار ارزشمند است.
حسینی گفت: مرحوم طالب زاده با شناخت کاملی که از ماهیت دنیای غرب و آمریکا داشت با مطالعات عمیق، اطلاعات به روز را در اختیار نسل جوان و مخاطبین خود قرار داد.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: فعالیت های مرحوم طالب زاده اثرگذار بود بخاطر همین کنفرانس افق نو خودشان را تحریم کردند و این محدودیت نشان دهنده تاثیرگذاری وی بود.
حسینی گفت: همانطور که امروز رهبر انقلاب از جهاد تبیین سخن می گویند مرحوم طالب زاده از ابتدای انقلاب اسلامی در این مسیر قرار داشت و با زبان هنر، منطق و استدلال با مخاطبین خود در داخل و خارج کشور ارتباط برقرار کرده و ماهیت واقعی غرب را افشا می کرد و این موضوع، عامل اصلی تاثیرگذاری و ماندگاری فعالیت های وی است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور روحیه آزادگی و اعتقاد و باور مرحوم طالب زاده به مسیری که انتخاب کرده بود را مورد اشاره قرار داد و گفت: این عشق و باور قلبی باعث تاثیر گذار بودن، رفتار و فعالیت هایش شده بود.
حسینی با اشاره به اشراف کامل طالب زاده به موضوعات مورد بحث در مصاحبه با صاحب نظران داخل و خارج کشور گفت: مجریان و خبرنگاران رسانه ها به ویژه رسانه ملی باید این روحیه استاد طالب زاده را در پیش گرفته و با مطالعه سطح آگاهی و دانش خود را ارتقا دهند و در این صورت است که می تواند مصاحبه های کارشناسی و غنی در اختیار مخاطب قرار دهند.
معاون رئیس جمهور ادامه راه مرحوم طالب زاده را از سوی شاگردان و نسل جوان حائز اهمیت دانست و گفت: دولت یازدهم بلافاصله پس از روی کارآمدن، حمایت خود را از کنفرانس افق نو قطع کرد و بی تردید این موضوع بعنوان نکته منفی در کارنامه شان ثبت و ضبط شد.
حسینی افزود: کسانی که مدعی بودند زبان دنیا را خوب بلد هستند در حقیقت فقط زبان برخی از سیاست بازان و سردمداران غرب را می فهمیدند و البته نتیجه این فهم شرایط امروز مردم عزیز ایران است.
معاون رییس جمهور اظهار امیدواری کرد در دوره جدید با حمایت از فعالیت های ارزشمند هنری و هنرمندان متعهد و انقلابی شاهد رشد و شکوفایی در این عرصه باشیم.
حسینی خاطرنشان کرد: طالب زاده به رغم تمام بی مهری و کم لطفی هایی که در حق وی شد هرگز وارد حاشیه و گله مندی نشد و با ثبات قدم و بدون افراط و تفریط، در مسیر مستقیمی که انتخاب کرده بود، گام برداشت.
معاون رئیس جمهور با اشاره به دغدغه مندی و روحیه انقلابی طالب زاده گفت: مرحوم حاج نادر در سال ۹۶ وارد شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب شد به رغم اینکه به طور مستقیم وارد فعالیت سیاسی نمیشد اما با توجه به مشکلات و انحرافاتی که در حوزه فرهنگ کشور و مسائل سیاست خارجی و اقتصادی مشاهده می کرد، احساس مسئولیت و تکلیف کرده و وارد این عرصه شد تا در حد توان به انسجام نیروهای انقلاب کمک کند.
حسینی گفت: مرحوم طالب زاده استادی شاگرد پرور بود و با توجه به اینکه فردی تحصیل کرده و اهل مطالعه بود و در عرصه عمل نیز فعالیت های شاخصی داشته است توانست شاگردان ممتازی تربیت کند و امیدواریم پرچمی که شهید آوینی و مرحوم طالب زاده و دیگر هنرمندان متعهد و ارزشی برافراشتند توسط شاگردان وی همواره در اهتزاز باشد.
حسینی گفت: استاد طالب زاده شخصیت چند وجهی داشت از یک سو اهل اندیشه و تفکر بوده و اطلاعات گستردهای داشت، از سوی دیگر به مسائل فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی داخل و خارج از کشور و جهان غرب اشراف کامل داشت و در کنار همه اینها هنرمندی بود که با دغدغه مندی و تعهد در مسیر جهاد تبیین و روشنگر اهداف ارزشمند انقلابی و الهی را پیگیری می کرد.
حسینی افزود: طالب زاده انسان ولایی و انقلابی بود که هرگز دچار تزلزل نشد و تا آخرین روزهای حیات خویش اهداف و آرمان های انقلاب را پیگیری کرد.
نظر شما