اشعار جشنواره شعر نیکوکاری به تولیدات هنری تبدیل می شود

حجت الاسلام خان محمدی با بیان اینکه اشعار جشنواره ملی شعر نیکوکاری قابلیت تلفیق شدن با سایر هنرها را دارد، گفت: ۶۱۶ اثر به دست ما رسید.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمد مهدی خان محمدی امروز سه شنبه 24 خرداد در نشست خبری اختتامیه نخستین جشنواره ملی شعر نیکوکاری که در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار شد، گفت: نخستین جشنواره ملی شعر نیکوکاری از بهمن ماه سال گذشته شروع به فعالیت کرد. با توجه به اهداف و ضرورت های این جشنواره اختتامیه آن را در تهران برگزار کردیم. در استان ها نیز با شاعران و اساتید ادبیات در ارتباط بودیم. در استان هایی که از جهت ادبیات شاعران بارز و خوبی داشتند همچون قم، کرمان، گیلان، اصفهان و خراسان رضوی نشست هایی را با شاعران و اساتید ادبیات برگزار کردیم؛ به عنوان مثال در قم نشستی با آقایان شرافت، عباس احمدی و استاد مجاهدی داشتیم.

 

دبیر نخستین جشنواره ملی شعر نیکوکاری با بیان اینکه 616 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است، عنوان کرد: 257 اثر در بخش کلاسیک و 135 اثر در بخش سپید و نیمایی، 78 اثر در بخش کودک و نوجوان و 45 اثر در بخش ترانه داشتیم. 287 نفر در نخستین جشنواره ملی شعر نیکوکاری شرکت کردند. با توجه به اینکه سال اولی بود که این جشنواره برگزار می شود، استقبال خوب بود و شاعران با ما مشارکت بسیار خوبی داشتند.

 

وی اظهار داشت: با توجه به استقبالی که جامعه ادبی از جشنواره شعر نیکوکاری داشتند، می توانیم هدیه ای را به سازمان های مختلف داشته باشیم. جامعه ادبی در راه نیکوکاری کار خود را انجام داده است. اشعار جشنواره شعر نیکوکاری قابلیت تلفیق با هنرهای دیگر را دارد؛ به عنوان مثال سازمان های مختلف از جمله سازمان زیباسازی شهرداری می تواند از این اشعار استفاده کند. ما بعد از اختتامیه جشنواره شعر ملی نیکوکاری پیگیر این جریان هستیم که با مشارکت سازمان های مختلف اشعار نیکوکاری را به تولیدات مختلف هنری تبدیل کنیم.

 

حجت الاسلام خان محمدی تصریح کرد: مرکز نیکوکاری خیر ماندگار با توجه به اینکه نخستین جشنواره شعر ملی نیکوکاری را برگزار کرده در سال اول نگاهش به این جشنواره کلی بود و زاویه خاصی را در نظر نگرفته است. بر این اساس هر شعری با رویکرد نیکوکاری در این جشنواره شرکت داده شد. جشنواره شعر نیکوکاری با توجه به سیاست های حوزه نیکوکاری که بر زمین مانده است، ادامه می یابد؛ به عنوان مثال باید به مسئله اتمام بیشتر پرداخته شود. مرکز نیکوکاری خیر ماندگار پژوهشگاهی هم دارد که در زمینه نیکوکاری تحقیقات و بررسی های زیادی انجام می دهد. جشنواره شعر ملی نیکوکاری ممکن است در سال های بعد به مصداقی از نیکوکاری به شکل بارز بپردازد و در جشنواره به طور ویژه به یک مصداق از نیکوکاری توجه شود.

 

دبیر نخستین جشنواره ملی شعر نیکوکاری با اشاره به اینکه در زمینه داستان نیز جشنواره ای برگزار خواهیم کرد، بیان کرد: مرکز نیکوکاری خیر ماندگار با توجه به شاخص هایی که تعریف کرده است، تصمیم گرفت جشنواره ملی شعر نیکوکاری را برگزار کند. می دانیم که تاثیرگذاری شعر بسیار زیاد است و این مرکز تصمیم گرفت در قالب یک جشنواره شعر به امر نیکوکاری بپردازد. در آینده جشنواره داستان را نیز در زمینه نیکوکاری برگزار خواهیم کرد. در واقع ما نمی خواستیم جشنواره شعر و داستان نیکوکاری همزمان با هم اتفاق بیفتد، خواستیم هر کدام را مجزا و با شیوه متناسب خود برگزار کنیم.

کد خبر 1185665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha