به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جهرم، «نسرین زارعی»، امروز (پنجشنبه ۲۶ خرداد) در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز هدف از تشکیل این جلسات ایجاد وحدت رویه و همدلی میان اعضاء کمیسیون و شناسایی نقاط آسیب پذیر و تخلفات احتمالی جهت کاهش آنها ذکرکرد و گفت: بهترین شیوه و گام اول برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز فرهنگ سازی در مصرف کالاهای داخلی و عدم مصرف کالاهای خارجی است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان جهرم افزود: قطعاً با مصرف کالاهای داخلی می توان به رونق تولید ملی و رهنمودهای مقام معظم رهبری در حمایت از افزایش تولیدات داخلی دست یافت.
وی ضمن تأکید بر مبارزه جدی با قاچاق و جلوگیری از ورود کالاهای بی کیفیت به شهرستان، از اعضاء کمیسیون خواست با هماهنگی مضاعف و با تدبیر و برنامه ریزی، اقدامات قاطع، پیشگیرانه و میدانی صورت دهند.
زارعی با اشاره به فرا رسیدن فصل برداشت گندم در شهرستان،بيان کرد: اداره جهاد کشاورزی نسبت به هماهنگی و برنامه ریزی دقیق به منظور خرید گندم از کشاورزان و تحویل آن به سیلوهای تعیین شده شهرستان اقدام و از خروج بدون مجوز آن، جلوگیری به عمل آورد.
وی بر ضرورت شناسایی انبارها و اماکن متروکه به منظور دپوی کالای قاچاق تأکید و تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع و نظارت میدانی، فضا را برای قاچاقچیان و محتکران ناامن می کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه جهرم در ادامه خواستار نظارت بیشتر بر جایگاه های عرضه سوخت، شناسایی کشاورزان فعال و نیمه فعال، تسهیل در صدور برگ تردد و گشت های مشترک ادارات ذیربط از جایگاه های عرضه سوخت شد.
زارعی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و لزوم حفظ این ثروت ملی اظهارداشت: انتقال منابع طبیعی پایدار به نسل های آینده از مهم ترین وظایف جامعه است و همه ما در این راستا با توجه به جایگاهی که داریم مسئولیم.
وی بر همکاری دستگاه های اجرایی در این امرمهم تاکید و دستگاههای متولی را موظف کرد از راه های قانونی برای مقابله با تصرف کنندگان و تخریب کنندگان جنگل بهره گیری شود تا مسائل تبدیل به بحران نشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه جهرم اضافه کرد: با توجه به اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، نیاز است که نظارت مستمر بر بازار شهرستان با هدف جلوگیری از قاچاق اقلام اساسی افزایش یابد.
زارعی ابرازداشت: در حال حاضر ایجاد فضایی امن و آرام برای مردم بیش از هر چیزی حائز اهمیت است، لذا باید در این راستا با اطلاع رسانی صحیح به تنویر افکار عمومی پرداخت.
وی تداوم برقراری ایست و بازرسی، استفاده از ظرفیت ائمه جماعت، تبلیغات محلی و بازدید از اماکنی که در آن ها امکان استفاده از کالاهای قاچاق زیاد است با هدف تشویق شهروندان برای عدم خریداری کالای قاچاق و جایگزینی آن با کالای ایرانی از جمله اقدامات پیش روی در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد.
نظر شما