«سید حسین درویشی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،در خصوص اهمیت آموزش های مهارتی اظهار کرد: مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه اقتصاد پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزشهای فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: به استناد تبصره ٢ ماده ١١٠ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و در اجرای آیین نامه ایجاد مرکز کارآموزی جوار کارگاهی، مجوز سه مرکز آموزش بین کارگاهی از سوی اداره کل آموزش فنی حرفه ای مازندران صادر شد که این مراکز شامل مرکز آموزش بین کارگاهی تابلو سازی برق و صنعت حسینی نوشهر، مرکز آموزش بین کارگاهی کانون مهندسین ساری ، مرکز آموزش بین کارگاهی شرکت تولید خودرو و صنعت خزر بابل می باشد .
وی با بیان اینکه مرکز بین کارگاهی مرکزی است که در آن آموزش با استفاده از امکانات خط تولید ارائه میشود، افزود: همچنین مرکز جوار کارگاهی، مرکزی است که از لحاظ تجهیزات آموزش، مستقل از جریان تولید است.
درویشی تصریح کرد: در مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، آموزش مورد نیاز واحدهای صنعتی، تولیدی یا خدماتی به صورت باز آموزی و تکمیل مهارت کارگران شاغل در واحد یا واحدهای تولیدی، آموزش کارگران تازه استخدام شده، آموزش تخصصهای جدید بر حسب نیاز صنایع و آموزش افراد تغییر شغل یافته ارائه میشود.
نظر شما