به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سیدمحمود حسینی پور» امروز(۲۸خرداد) در نشست شورای اقامه نماز استان مازندران با بیان اینکه توجه مدیران دستگاه ها به امر نماز تاثیر مستقیمی بر رفتار همکاران در امور اداری خواهد داشت، اظهار کرد: مدیران ادارات نماد هستند و نگاه همکاران به نمادها است.
استاندار مازندران به ارزشیابی اقامه نماز ادارات اشاره و بیان کرد: میزان حضور کارکنان در صف نماز آن اداره ای که مدیر دستگاه به اقامه نماز می ایستاد حدود ۷۰درصد بوده و این نشان از اهمیت نقش مدیر در ترویج نیکی ها دارد.
وی به اقامه نماز حضرت سیدالشهدا(ع) در قیام کربلا خارج از خیمه ها اشاره کرد و گفت: بالاترین الگو از اقامه نمازجماعت امام حسین(ع) بوده و باید این الگو در سطح جامعه ما پیاده سازی شود.
حسینی پور با بیان اینکه استان مازندران یک استان ویژه است و مرزهای جغرافیای مذهبی این استان به جهت مواهب الهی که در استان قرار دارد مورد توجه مردم مختلف کشور است، افزود: تهاجم های فرهنگی جسور در استان وجود دارد وباید با توجه به امر نماز جلوی این تهاجم های فرهنگی قدعلم کرد.
وی به اقامه نماز طلبه جهادی در سواحل دریا اشاره وبیان کرد: شناگران هم پشت سر این طلبه که با مسئولیت و غیرت دینی خود مروج نماز است، اقامه نماز کردند.
حسینی پور با بیان اینکه دستگاه های بیشماری به لحاظ ترویج فعالیت های دینی مسئولیت دارند اما سرباز می زنند، گفت: مدیران برای ترویج امر نماز منتظر بخشنامه نباشند.
وی با بیان اینکه نماز یکی از شعائر استراتژیک است، افزود: اقامه نماز راه برون رفت از بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی است.
استاندار مازندران با بیان اینکه تاکنون دستورالعمل های بیشماری درخصوص نماز به ادارات ارسال شده و می دانم کمتر مدیر این بخشنامه ها را رویت کرده باشد چراکه توجه آنها در عمل مشخص است، ادامه داد: برای بودجه چانه زنی می کنند اما برای اقامه نماز دغدغه مندی را شاهد نیستیم.
وی با بیان اینکه مدیرانی که امروز در نشست شورای اقامه نماز حضور ندارند باید توبیخ کتبی شوند و درج در پرونده شود، گفت: برای ترویج اقامه نماز باید ساز و کار و نظارت بالا برود.
حسینی پور به مسئله ۳۰نمازخانه بین راهی در راه های مواصلاتی استان مازندران اشاره و بیان کرد: این نمازخانه های بین راهی تا تابستان باید تکمیل شود.
وی به بسته بودن مساجد بین راهی در راه های مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: نظارت بر امر بسته بودن مساجد چه دستگاهی است چرا مساجد هنگام نماز بسته هستند فرمانداران مسئول این مهم هستند که توجه به امر نمازخانه ها را داشته باشند.
حسینی پور خواستار اعلام فراخوان بین بسیجیان و جهادی ها برای خدمت فی سبیل الله در مساجد شد و افزود: همچنین باید به دنبال راهکار برای بیمه خادمین مساجد باشید.
وی برلزوم نظارت بر مساجد و نظافت این پایگاه های دینی تاکید کرد و گفت: احیای مساجد را به دست جوانان انقلابی و اعتقادی با انگیزه بسپارید.
حسینی پور خطاب به مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مازندران برلزوم نظارت برروند کار امامزادگان استان در بحث بهداشت و اقامه نماز تاکید کرد و افزود: امامزاده هاشم(ع) جاده هراز یک نمونه از نظم و بهداشت در حوزه اماکن دینی است باید دیگر اماکن دینی و مساجد همین گونه عمل کنند.
وی با بیان اینکه برای هر نمازخانه بین راهی یک مغازه هم تعبیه شود تا هزینه های نگهداری این نمازخانه ها هم تامین شود، گفت: ائمه جماعات استان نیز باید مورد نظارت قرار بگیرند اگر امام جماعت بیاید نمازبخواند کسی در مسجد را نمی بندد.
حسینی پور به بی انگیزه بودن ائمه جماعات ادارات اشاره و بیان کرد: ائمه جماعات با انگیزه و گشاده رویی نسبت به اقامه نماز در ادارات اهتمام داشته باشند همچنین امام جماعت با همکاران ارتباط چهره به چهره داشته باشد. به سوالات دینی و اعتقادی کارکنان پاسخ دهد.
وی با بیان اینکه ستاد اقامه نماز باید بر مسئله اقامه نماز در ادارات نظارت جدی داشته باشد، افزود: نقش امام جماعت در ترویج نماز در ادارات نقش بسیار مهمی است؛ ائمه جماعات برای اقامه نماز نظام مند در ادارات آموزش ببینند.
نظر شما