به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، «محمود تنها» امروز(۲۸خرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهش، اظهار کرد: در عصر امروز، دانایی یکی از محورها و شاخصهای اصلی پیشرفت و تعالی هرجامعه به شمار میرود، سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.
سرپرست معاونت سوادآموزی مازندران افزود:پژوهش، تلاش و کوششی برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن برای حل مشکلات موجود در عرصههای زندگی و راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افقهای تازه برای آیندگان است. نقش پژوهش در توسعه همهجانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که میتوان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزهها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.ازآنجایی که. پژوهش بستر مناسبی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارهای مناسب جهت اصلاح معایب، بهبود عملکردها، رفع کاستیها و ارتقای کیفیت و بهرهوری است سازمان نهضت سوادآموزی محورهایی برای پژوهش سال خود انتخاب می کند.
وی با اشاره به فراخوان موضوعات و اولویتهای پژوهشی سال 1401 سازمان سوادآموزی، افزود: این اولویتها با همفکری و همراهی دفاتر مختلف سازمان و معاونتهای سوادآموزی کشور نیاز سنجی و تهیه شده و پس از تصویب در کمیته پژوهشی و کارگروه مربوطه اعلام گردیده است.
تنها، اولویتهای پژوهشی این سازمان برای سال 1401 شامل: بررسی عوامل موثر بر استقبال ضعیف بیسوادان و کمسوادان برای حضور در برنامههای سوادآموزی و ارائه راهکارهای ایجاد انگیزه بین آنان، ارزشیابی جامع نشریه فرصت دوم ویژه کم سوادان (اهداف، محتوا، کیفیت تولید، چاپ، توزیع و ...)، ارزشیابی طرح «پیوند سواد و زندگی» از لحاظ میزان کارآیی و اثربخشی، بررسی راهکارهای ایجاد تحول در برنامههای سوادآموزی و ارزشیابی، جذب، آموزش، نگهداشت نیروی انسانی (آموزش دهندگان) در سوادآموزی و ارائه روش های مناسب می باشد.
وی یادآورشد: پژوهشگران و علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در فراخوان طرح پژوهشی به بخش «مقالات و پژوهشها» در سایت http://lmo.gov.ir مراجعه نمایند.
تنها عنوان کرد: علاقه مندان به شرکت در این طرح تا ۳۱شهریور ماه سال جاری مهلت ارسال دارند.
نظر شما