همایش علمی فرصت ها و چالش های سپاه خوزستان الگویی مطلوب برای ارتباط بین دانشگاه و صنعت است

افروس گفت: خروجی همایش فرصت ها و چالش های سپاه خوزستان می تواند الگوی مطلوبی برای ارتباط بین دانشگاه و صنعت باید و این رابطه را قوی تر کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی افروس» امروز (شنبه 28 خرداد) ضمن قدردانی از مجموعه سپاه حضرت ولیعصر (عج ) خوزستان با فرماندهی فرهیخته و دلسوز سردار شاهوار پور درخصوص برگزاری همایش علمی فرصت ها  چالش های استان گفت : برگزاری این همایش نشان می دهند سپاه هرزمان احساس کند می تواند به مجموعه دولت برای خدمت به مردم جامعه کمک کند پای کار می آید، انجام این همایش با دانشگاه ها، مراکز علمی و  پارک علم و فناوری بابت ماهیت کار که دانش بنیان بودن است نشان می دهد مسیر را با هوشمندی انتخاب کرده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز افزود: اگرچه شاید سپاه می توانست این کار را با دولت انجام دهد ولی برای برگزاری آن با دانشگاه ها و پارک علم و فناوری جهت احصاء چالش ها و ارائه فرصت ها با دانشگاه ها و پارک علم و فناوری ارتباط برقرار شد.

 

وی اضافه کرد: اگرچه طی یک دهه اخیر همواره در شعار سال کلمه تولید استفاده شد ولی انتخاب این شعار در آغاز قرن جدید از سوی مقام معظم رهبری بیانگر این است که شعار به خوبی و با هوشمندی انتخاب شده است.

 

افروس تصریح کرد: ایجاد ارزش افزوده، چند برابر کردن تولید، بیشتر کردن کارآمدی و افزایش بهره وری از طریق علم نشان از آن دارد که شعار سال در قرن جدید و چله دوم انقلاب بسیار هوشمندانه انتخاب شده و انتخاب این همایش توسط سپاه و با همکاری دانشگاه ها و بسیج اساتید نشان از ارزش بالای کار دارد.

 

وی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی اهواز در این همایش ابراز کرد: از جلسات اول برگزاری همایش، بنده به عنوان رئیس دانشگاه و اساتید بسیجی ما در مجموعه بسیج اساتید استان پای کار بودیم و با توجه به اینکه رویکرد مدیریت جدید دانشگاه رویکرد جهادی، انقلابی و ریل گذاری بستر دانشگاه روی مسیر دانش بنیان، توسعه شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی عمل است، با اعتقاد کامل پای کار آمدیم و در برگزاری همایش فعال بوده و هستیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز عنوان کرد: اگرچه به عنوان هسته اصلی کار آمادگی میزانی در دانشگاه را داشتیم ولی تقسیم کار صورت گرفت و ما در حوزه ارائه مقالات با حدود 70 تا 80 ارائه دهنده که عدد قابل توجهی است و در بحث داوری مقالات تعداد قابل توجهی از اساتید ما کار داوری را انجام می دهند.

 

وی در خصوص نقش دیگر دانشگاه آزاد در برگزاری این همایش اذعان کرد: در بحث پنل های اصلی، هم در شورای سیاست گذاری هم در برگزاری و اجرا نقش داریم و به سبب اینکه از دل این همایش یکسی چالش ها و فرصت ها ایجاد می شوند آمادگی این را داریم که دبیرخانه برخی پنل های تخصصی را برعهده داشته باشیم و با توجه به پتانسل قوی در بعضی رشته های تحصیلی و برخی حوزه های کاری توانایی داریم میزبان برخی کمیته های تخصصی بعد از همایش باشیم.

 

این مقام مسئول بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که بایستی از طریق استانداری و حتی سپاه این چالش ها و فرصت ها به نهادها و سازمان های بالادستی که به نوعی تولیت و مدیریت آن مجموعه تخصصی کاری را در سطح استان دارند واگذار شود و طبیعتا دانشگاه به عنوان یک جمع نخبگانی، مرکز ایده و فکر و طراحی می تواند برای عملیاتی کردن ایده ها و فرصت ها با شناسایی چالش هایی که داریم به طور عمیق مطالعاتی روی آن ها انجام دهد، در بحث طراحی و نظارت دانشگاه می تواند کمک حال هرکدام از سازمان ها و نهاد باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: خروجی های این همایش می تواند یک ارتباط قوی تر بین دانشگاه و صنعت اجرایی کند و با توجه به اینکه همایش آخر خرداد ماه برگزار می شود فرصت خوبی داریم برای تحقق شعار سال و استفاده از ایده هایی که از دل همایش بیرون می آید کمک کنیم تا شعار سال که با هوشمندی انتخاب شده است تحقق پیدا کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز یاد آور شد: در 9 ماه باقی مانه سال می توانیم ارزیابی های دوره ای داشته باشیم که انتهای سال زمانی که خودمان را رصد ، پایش و ارزیابی می کنیم بتوانیم در تحقق شعار سال نقش خوبی داشته باشیم.

 

کد خبر 1186997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha