مردم از برخورد‌های دوگانه در حوزه حجاب و عفاف خسته‌اند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به لزوم جلب اعتماد مردم برای اجرای صحیح قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی گفت: مردم از رویکرد‌های دوگانه خسته شده‌اند و این اعتراض‌ها را به ما هم منتقل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار شهرستان های استان تهران خبرگزاری شبستان نشست هماهنگی دبیران شورا‌های امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌ها امروز ۳۱ خردادماه با حضور بیش از ۷۰ نفر از نمایندگان دستگاه‌ها و در محل ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد و حاضران درباره چگونگی اجرای قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌ها و چالش‌های پیش روی آن بحث و تبادل نظر کردند.

سیدمحمدصالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی منکر در این نشست، با اشاره به لزوم جلب اعتماد مردم برای اجرای صحیح قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی گفت: مردم از رویکرد‌های دوگانه خسته شده‌اند و این اعتراض‌ها را به ما هم منتقل می‌کنند. وقتی از یک‌سو، خبر‌ها را درباره اجرای قانون حجاب و عفاف می‌شوند و از طرفی دیگر، می‌بینند که طبق اعلام مسئولان ناجا، ۴۱ درصد از توبیخ شدگان در حوزه حجاب و عفاف، از کارمندان دولتی و دستگاه‌های حکومتی بوده‌اند، در واقع با دوگانگی مواجه می‌شوند.

هاشمی گلپایگانی افزود: برای به ثمر رسیدن قانون حجاب و عفاف، باید اعتماد عمومی جلب شود و برای حصول این اعتماد، باید از خودمان یعنی نهاد‌های دولتی و حاکمیتی شروع کنیم و شعار‌های بی‌محتوا و بی‌عملی و ترک فعل دستگاه‌هایی مانند صداوسیما و وزارت گردشگری در این موضوع مهم فرهنگی به هیچ وجه قابل قبول نخواهد بود.

وی با اشاره به این‌که در مباحث فرهنگی از جمله عفاف و حجاب، جنگی تمام عیار در جریان است، افزود: لازمه پیروزی در این جنگ، روحیه جهادی، ورزندگی، توکل و عقلانیت است؛ بنابراین با این ابزار باید پیش‌روی کنیم و اگر طبق قانون عمل نکنیم نیز، متخلف هستیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دبیران ستاد در دستگاه‌ها را بازو‌های اجرایی قوانین و سیاست‌های ستاد دانست و از حاضران خواست تا با قوت، جدیت و تکیه بر قانون، کار خود را در حوزه عفاف و حجاب در دستگاه‌های دولتی پیش ببرند و ستاد را در برخورد با سهل‌انگاران و متخلفان، حامی خود بدانند.

در ادامه این نشست، همچنین جعفر صادق‌منش، قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، از صدور کارنامه دستگاه‌های مختلف در اجرای قانون عفاف و حجاب، همزمان با ۲۱ تیرماه و روز ملی حجاب و عفاف خبر داد.

جعفر صادق‌منش افزود: در ویژه برنامه قرارگاه ۲۱ تیر که در همین روز برگزار خواهد شد، ضمن دعوت از تمامی دبیران دستگاه‌ها، رتبه و وضعیت حجاب آن دستگاه و نیز کیفیت اجرای قانون حجاب و عفاف نیز با ارائه مستندات مربوطه، به آنان و مقام‌های نظارتی و مسئول داده خواهد شد.

قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به نام‌گذاری «قرارگاه ۲۱ تیر» گفت: توجه ویژه به واقعه ۲۱ تیرماه و سالروز کشتار وحشیانه مردم و شهادت مظلومانه مردم در قیام مسجد گوهرشاد در کنار ضرورت فرهنگ‌سازی درباره پاسداشت شهدای حجاب و عفاف، سبب شد تا نام این قرارگاه، از این روز تاریخی و ارزشمند وام گرفته شود.

کد خبر 1188087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha