تحقیقات در علوم پزشکی باید به پروتکلی برای رفع مشکلات مردم برسد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد تحقیقات در علوم پزشکی باید به پروتکلی برای رفع مشکلات مردم برسد.


به گزارش خبرگزاری شبستان: دکتر یونس پناهی با اشاره به این که مسیر اجرایی شدن طرح‌ها با هدف برخورداری و بهره‌مندی مردم، هموار شده است، بیان داشت: وزارت بهداشت برنامه‌ای چهار ساله برای انجام طرح‌های مطالعاتی مورد نیاز تدوین کرده است و حمایت از مطالعات تحقیقاتی محصول‌محور را از وظایف ذاتی خود می داند.
 
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اعلام حمایت از برنامه‌های مدون با هدف حل مشکلات، نیازهای حوزه سلامت و مردم گفت: در این راستا از طرح‌های کوهورت و رجیستری دانشگاه های علوم پزشکی به ‌شرط برخورداری مناطق محروم از عواید آن حمایت می‌شود. 
 
وی با تاکید بر این که وزارت بهداشت برای انجام رجیستری بیماری‌های مغزی و خدمت به بیماران صعب‌العلاج مبتلا به بیماری‌های مغزی و ام‌ اس در خراسان شمالی مساعدت‌های ویژه‌ای ارائه می‌کند، گفت: نتایج طرح‌های مطالعاتی کوهورت و رجیستری در استان‌ها باید در اختیار نماینده عالی دولت در هر استان قرار گیرد تا بتوان برای اجرای آن‌ها اعتبار دریافت کرد. علاوه بر اعتبارات استانداری، وزارت بهداشت نیز اعتباراتی را به این طرح ها اختصاص می دهد.
 
دکتر پناهی با بیان این‌که خراسان شمالی استان کمتر توسعه یافته است و باید اقداماتی در راستای برقراری عدالت آموزشی در حوزه سلامت نیز انجام شود، اعلام کرد: برای حفظ نخبگان و جذب نیروهای بومی متخصص برنامه هایی در دست اقدام است.
 
وی از اصلاح و تغییر ارزشیابی‌ها دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت:  شاخص‌های ارتقای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال تغییر و اصلاح است و روش‌های ارزشیابی نیز تغییراتی خواهد داشت.
 
واحدهای فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعال می شوند
 
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از مراکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی از برنامه ریزی های این معاونت برای فعال کردن واحدهای فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور همراه با نیازسنجی خبر داد و اظهار داشت: یکی از درخواست ها در درمان بیماری ها، سل تراپی است که از شرکت های دانش بنیان در این خصوص حمایت خواهد شد زیرا شرایط لازم برای استفاده از فناوری های جدید پزشکی مهیاست.
 
دکتر پناهی که به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای دیدارهای مردمی در مرکز نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حضور یافته بود، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در راستای حل مشکلات و مسائل حوزه سلامت تلاش های خوبی دارد. در این استان چند شرکت دانش بنیان وجود دارند و چند شرکت هم با کمک وزارت بهداشت باشد می تواند دانش بنیان شود.
 
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه از افزایش اعتبار معاونت تحقیقات این دانشگاه خبر داد و گفت: اعتبارات این معاونت امسال از یک به دو درصد افزایش داشته است.
 
دکتر امیرعلی قهرمانی گزارشی از مهم‌ترین اقدامات این معاونت نیز ارائه و اعلام کرد: برای اولین بار، سه شرکت شتاب‌دهنده برای تجاری‌سازی ایده‌ها در این مکان مستقر شده‌اند. برای ساخت اتاق تمیز 50 میلیارد ریال اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده ایم و برای تجهیز این اتاق نیازمند 50 میلیارد ریال اعتبار دیگر هستیم.
 

کد خبر 1188397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha