معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت معنوی اسلامی را باید در آموزش‌های علوم پزشکی با نظر متخصصان مد نظر قرار دهیم.


به گزارش خبرگزاری شبستان: دکتر ابوالفضل باقری‌فرد صبح امروز (پنجشنبه) در نشست هم‌اندیشی علمی سلامت معنوی در مرکز همایش های بین‌المللی رازی، با بیان این که آخرین تعریف سلامت از نظر سازمان بهداشت جهانی که در اجلاس سی و ششم سالیانه  WHO مطرح شد در ابعاد جسم، روان و اجتماع بود  و بعد چهارم را سلامت معنوی اعلام کردند، افزود: اما ما معتقد بر سلامت معنوی اسلامی هستیم. زیرا معنویت اسلامی با معنویت علوم مادی متفاوت است. 
 
وی افزود: سلامت معنوی و روان با هم ارتباط دارد اما سلامت معنوی اصالت دارد. سلامت معنوی اسلامی را باید در آموزش‌های علوم پزشکی با نظر متخصصان مد نظر قرار دهیم.
 
 معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه افزود: ما در دیدگاه اسلامی اصالت را به سلامت معنوی می دهیم هیچ دینی مانند اسلام نیست که تعادل کامل در ابعاد سلامت داشته باشد. علیرغم اصالت سلامت معنوی در اسلام، سلامت در سایر ابعاد مهم شمرده شده تا حدی که اگر مسیر سلامت معنوی صدمه ای به سایر ابعاد وارد نماید ملاحظات و شرایطی خاص را در نظر میگیرد. یعنی ارتقای سلامت معنوی در طول سایر ابعاد سلامت هست و نه در عرض آنها. 
 
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: سلامت معنوی ارتباطی کامل با روح دارد و چون ابعاد روح نیز گسترده است باید از نظر متخصصان در حوزه‌های علمیه استفاده کرد. 
 
دکتر باقری‌فرد ضمن تاکید بر ضرورت توجه به سلامت معنوی در آموزش‌های علوم پزشکی، تصریح کرد: باید این آموزش‌ها در طول دوران تحصیل مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1188747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha