تکوین تمدن اسلامی در عصر جدید نیازمند تولید نظریه‌های جدید است

زارعی گفت: تکوین تمدن اسلامی در عصر جدید نیازمند تولید نظریه‌های جدیدی است که بتواند پلی بین ارزش‌های توحیدی و الزامات عملی اداره جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جهرم، «نسرین زارعی»، امروز (پنجشنبه ۲ تیر) در نشست هم اندیشی اساتید بسیجی شهرستان جهرم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید چمران گفت: اگر شهید چمران را به عنوان آمیزه‌ای از توحیدمداری و دیانت، بصیرت و آگاهی اجتماعی، توانمندی و اعتلای علمی، اخلاق محوری و احساس مسئولیت تؤام با مجاهدت خالصانه و صادقانه و در یک کلمه «الگوی استاد انقلابی و متدین» بدانیم، سالروز شهادت این شهید بزرگوار فرصتی مجدد  در بازخوانی بایسته‌های یک استاد انقلابی است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان جهرم افزود: سی و یکم خردادماه سالروز شهادت یکی از اسوه‌های علم و عمل، شخصیت دیندار و انقلابی شهید دکتر مصطفی چمران است.  نامگذاری سالروز شهادت این شهید دانش‌دوست، به‌عنوان «روز بسیج اساتید» اقدامی ارزشمند و پرمفهوم است که رسالتی سنگین برای جامعه‌ علمی کشور به همراه دارد چراکه به‌فرموده‌ مقام معظم رهبری (مد ظله‌العالی) «توقع این است که خروجی دانشگاه، در جمهوری اسلامی چمران‌ها باشد».


وی تأکید کرد: تکوین تمدن اسلامی در عصر جدید نیازمند تولید نظریه‌های جدیدی است که بتواند پلی بین ارزش‌های توحیدی و الزامات عملی اداره جامعه باشد.


زارعی با تاکید بر اینکه حل مشکلات واقعی جامعه در عصر حاضر با استفاده از نسخه‌های عالمانه بومی ضرورتی برای رفع مشکلات نظام اسلامی در عرصه کارآمدی است، تصریح کرد: گذار از مرحله شکل‌دهی دولت اسلامی در چشم‌انداز تمدنی مستلزم نقش‌آفرینی اساتید با رویکرد حل مسأله و پاسخگویی به نیازهای علمی، پژوهشی و فناورانه است.


وی بیان داشت:  بر اساس تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر لزوم «تحول در امور مختلف کشور با پشتوانه فکری و نظری مناسب»، این تحول بدون نقش‌آفرینی اساتید انقلابی و بسیجی میسر نیست.

 

زارعی در پایان اظهار کرد: همچنین امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در لایه‌های مختلف جامعه برای شکل‌دهی جریانی اجتماعی برای ایجاد تحول در عرصه‌های مختلف کشور، جز با سکانداری اساتید متعهد و معتقد امکان‌پذیر نیست.

 

کد خبر 1188776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha