۳۳ درصد پرونده‌های قضایی استان مازندران به صلح و سازش ختم شد

حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه درصد صلح و سازش پرونده های قضایی در استان مازندران ۳۳درصد است و زیبنده استان علوی نیست، گفت: مردم استان باید در امر پیشگیری از وقوع جرم و ترويج فرهنگ صلح و سازش یاری رسان دستگاه قضا باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان حجت الاسلام والمسلمین «محمدصادق اکبری» امروز (۳تیر) در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مرکز مازندران ضمن تبریک هفته قوه قضائیه، از شهید بهشتی به عنوان آن معمار قوه قضائیه در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یاد و اظهار کرد: خداوند متعال در سوره مبارک اعراف فرمودند ای پیامبر بگو که خدامرا مامور قسط و داد کرده است.

 

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اصل ۱۵۶قانون اساسی افزود: قوه قضائیه قوه ای مستقل است که باید به اقامه قسط، عدل و داد اهتمام داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه اگر ماموریت دستگاه قضا به درستی محقق شود آثار و برکات آن دنیا و آخرت را آباد می کند، گفت: همانطوریکه باران زمین مرده را حیات می بخشد اجرای عدالت هم جامعه مرده و مورد ظلم و ستم را حیات طیبه می بخشد و زندگی دنیا و آخرت بشر را سامان می بخشد.

 

حجت الاسلام اکبری ضمن تحسین عملکرد قضات و کارکنان شریف دستگاه قضا ادامه داد: همکاران ما با گذشت و ایثار تلاش دارند امنیت و آسایش و احقاق حق و نشاندن ظالم بر سرجایش محقق شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویت ها کوتاه شدن زنان روند رسیدگی به پرونده ها است، گفت: مردم توقع دارند پرونده های آنها مشمول اطاله دادرسی نشود امسال میانگین اوقات رسیدگی به پرونده ها کوتاه شده‌‌است .

 

حجت الاسلام اکبری کاهش جمعیت کیفری و کم کردن زندانیان نیز اولویت دیگر دستگاه قضا است، افزود: امسال شعار سازمان زندان ها این که هر زندانی یک شغل باید داشته باشد و به واسطه عقد تفاهم نامه با فنی و حرفه ای درصدد مهارت آموزی زندانیان هستیم.

 

وی از استفاده از پابند الکترونیکی برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد خبر داد و گفت: شناسایی و انسداد گلوگاه های فساد زا  در نظام اداری و اجرایی در دستور کار قرار دارد.

 

حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه دستگاه قضا همچنین به دنبال بستن گلوگاه های فساد زا در درون سازمان است، افزود: ارتقای سلامت عملکرد مجموعه دستگاه قضا را با بازرسی و نظارت بر عملکرد کارکنان و قضات پیگیریم.

 

وی با بیان اینکه عمده پرونده های وارده به دادگستری مازندران مربوط به عنوان روابط خصوصی مردم با یکدیگر است، اضافه کرد: بخش زیادی از پرونده های کیفری استان مربوط به توهین، درگیری و ضرب و جرح، افترا و تهدید است که باید نسبت به یکدیگر گذشته داشته و با صبوری رفتار کنیم و خود را در معرض زندان، شلاق و ... قرار ندهیم.

 

حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه درصد صلح و سازش در استان ۳۳درصد است و زیبنده استان علوی مازندران نیست، گفت: مردم استان باید در امر پیشگیری و ترويج فرهنگ صلح و سازش یاری رسان دستگاه قضا باشند.

کد خبر 1189077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha