پیش بینی تولید ۲۶۰۰ تُن چغندرقند از اراضی کشاورزی

مسئول واحد تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شیروان گفت: امسال پیش بینی می شود زمان برداشت چغندرقند در پاییز، بیش از دوهزار و ۶۰۰ تُن چغندرقند از اراضی کشاورزی شهرستان تولید و برداشت شود.

«نوروز علی دیندار» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان خاطرنشان کرد: از هر هکتار اراضی این شهرستان، 40 تُن چغندرقند برداشت می شود که پیش بینی می شود زمان برداشت در پاییز، بیش از دوهزار و 600 تُن محصول تولید و برداشت شود.

 

مسئول واحد تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شیروان اظهارکرد: امسال در سطح 672 هکتار از اراضی کشاورزی،چغندرقند کشت شد.

 

دیندار با اشاره به کشت این محصول از 15 اسفندماه سال گذشته تا اواخر خردادماه امسال عنوان کرد: هر ساله کشت این محصول تا نیمه نخست خردادماه به پایان می رسید که بارندگی ها و جاری شدن سیلاب اردیبهشت ماه در اراضی کشاورزی شهرستان پایان کشت را به تاخیر انداخت.

 

وی اضافه کرد: سال گذشته از سطح زیرکشت ۹۰۰ هکتار محصول چغندر اراضی شهرستان، ۳۵ هزار و ۵۰۰ تن برداشت و تحویل کارخانه قند این خطه شد، میانگین عیار این محصول ۱۷.۵ درصد بود که با نرخ تضمینی به ازای هرکیلوگرم ۱۲ هزار و ۴۷۶ ریال و کمک کرایه ۵۰۰ ریال تحویل کارخانه شد.

 

وی خاطرنشان کرد: شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد که ۷۵۰ کشاورز و بهره بردار شیروان در کاشت، داشت و برداشت محصول چغندر قند فعالیت دارند و کارخانه قند این شهرستان با ۶۵۰ نفر اشتغال سهم بسزایی در رونق کشاورزی منطقه دارد.

 

مسئول واحد تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شیروان تصریح کرد: کارخانه قند شیروان یکی از قدیمی ترین واحدهای تبدیلی در خطه شمال شرق کشور است که ظرفیت اسمی آن تبدیل چهار هزار تُن چغندر قند در شبانه روز است که ۳۴ درصد از کشتزارهای چغندرقند استان خراسان شمالی مربوط به شهرستان شیروان است.

 

 

کد خبر 1189612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha