به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ضمن گرامی داشت حماسه «پد خندق» به بیان رسالت این سازمان پرداخت و گفت: سازمان بسیج رسانه یکی از قشرهای ۲۲گانه بسیج در استان است که وظیفه جذب و شبکه سازی سازی اصحاب رسانه بسیجی استان را به عهده دارد و در طول سال برنامه های مختلف آموزشی، فرهنگی، رفاهی و معیشتی برای اصحاب رسانه برگزار می نماید.
سرگرد فخرالدین رضایی ابراز داشت: در هیئت اندیشه ورز این سازمان نیز مطالبات خبرنگاران، دستگاه های اجرایی و مردم با تعاملاتی که برقرار می شود احصا و پیگیری می شود.
وی آموزش و پرورش را از دستگاههای مهم فرهنگی و آموزشی اثرگذار در توسعه کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به اثرگذاری عظیم آموزش و پرورش در آموزش و تربیت نسل آینده، تحول و توانمندسازی نو به نوی کارکنان در این دستگاه الزامی است.
رضایی افزود: رسانه های استان در راه تحول و جبران مشکلات گذشته در حوزه آموزش و پرورش استان، در کنار آموزش و پرورش است.
***رئیس هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست گفت: رسانه رکن مهم فرهنگ سازی در جامعه است که رسالت عظیمی در بیان خدمات نظام اسلامی و انعکاس مشکلات مردم به مسؤلان را بر عهده دارند.
سید ولی موسوی با بیان این که، هیئت اندیشهورز بسیج رسانه سپاه فتح استان گفتمان سازی و مطالبه گری از مدیران استانی را دنبال می کند، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده جلسات هیئت اندیشه ورز به زودی با خبرنگاران شهرستان های کهگیلویه و گچساران برگزار خواهد شد و تلاش می کنیم از ظرفیتها برای ارتقا کیفی رسانه ها بهره گیریم.
وی توجه به رعایت اخلاق حرفه ای در رسانه ها را ضروری دانست و گفت: پرداختن به مسائل توسعه ای استان و پرهیز از حاشیه سازی ها بیش از گذشته باید مد نظر رسانه ها قرار بگیرد.
موسوی که رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پروش استان کهگیلویه و بویراحمد را نیز بر عهده دارد از آمادگی این اداره کل برای همکاری با رسانه ها در حوزه های مختلف رفاهی و آموزشی خبر داد و گفت : در دوره جدید مدیریتی آموزش وپرورش پیوند بین خبرنگاران و رسانه ها شکل بهتری خواهد گرفت و در موضوعات مختلف حامی خبرنگاران هستیم تا با نگاهی متفاوت به سمت فرداهایی روشن تر و زیباتر حرکت کنیم.
**مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست از دغدغه مندی اصحاب رسانه نسبت به حوزه آموزش و پرورش تقدیر کرد و گفت: آموزش و پرورش برای اینکه بتواند تربیت رابه خوبی اجرایی کند، به تجهیزات، امکانات و محتوا نیاز دارد.
حسنعلی عزت خواه به کمبود فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد اشاره کرد و افزود: سه هزار صندلی برای دانش آموزان این شهرستان کمبود داریم.
وی گفت: سالانه ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دانش آموز مهاجر به یاسوج مرکز استان وارد می شود که متناسب با این دانش آموزان تجهیزات و امکانات آموزشی وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: ۱۲۷ مدرسه، ۳۵۰ کانکس، ۲۱۶ مدرسه دوشیفت چرخشی، ۳۹۹ مدرسه فاقد سرویس بهداشتی در سطح استان وجود دارد.
عزت خواه بیان کرد: گروه جهادی آموزش و پرورش در مناطق محروم استان در حال فعالیت هستند و در قالب طرح «نذر خدمت» به دانش آموزان خدمات رایگان ارایه می دهند و از مهرماه تدریس دبیرستان البرز تهران به صورت آنلاین برای دانش آموزان خوابگاهی کهگیلویه و بویراحمد پخش خواهد شد.
وی کار جهادی و انقلابی برای برون رفت آموزش و پرورش از مشکلات و کمبودها را ضروری دانست و گفت: با رایزنی با مسؤلان کشوری، استاني و خیرین تلاش می کنیم که در رفع نیازهای آموزشی گام برداريم که در این زمینه نیازمند حمایت اصحاب رسانه نیز هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از اصحاب رسانه استان خواست تا در بحث جهاد تبیین فکری و فرهنگی نیز آموزش و پرورش را کمک کنند.
در این نشست اعضای هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نظرها و دیدگاه های خود درباره مسائل فرهنگی و آموزشی را بیان و راهکارهایی نیز ارایه دادند.
نظر شما