به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی خضریان در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه(۷تیر) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت شستا از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۹ گفت: هلدینگ شستا که وابسته به سازمان تامین اجتماعی میباشد با پول کارگران و بازنشستگان تاسیس شد و اکنون دارای شرکتهای متعددی در حوزه داروسازی، کشت و دامداری و حوزه نفتی و پتروشیمی میباشد و درصد قابل توجهی از سهام این شرکتها را دارا میباشد. اکنون هلدینگ شستا ۱۶۵ شرکت مدیریتی و ۶۵ شرکت غیرمدیریتی داشته و فعالیت گستردهای را در سطح کشور انجام میدهد.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: مجموع درآمد سالیانه این هلدینگ در سال ۱۳۹۷، ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده است که با توجه به تحولاتی که در نرخ ارز رخ داده حتما تا به امروز این درآمد چندین برابر شده است. با توجه به گردش مالی بالایی که در این شرکت وجود دارد باید روشن گردد که در این مجموعه چه میگذرد.
وی ادامه داد: در مجالس مختلف تحقیق و تفحص از شستا کلید خورده اما تاکنون هیچ گزارشی از آن به صحن مجلس ارائه نشده است. اکنون محورهایی برای این تحقیق و تفحص تهیه شده اما یکی از محورهای اساسی که باید به آن ورود کرد اتفاق تلخی است که در طول ۸ سال دولت قبلی در شستا رخ داد و شستا را به یک حیاط خلوت سیاسی تبدیل کرد. افرادی که با معرفی معاون وقت وزارت تعاون در شرکت شستا پست و مقام گرفتند.
خضریان خاطر نشان کرد: لیستی که از سوی معاون وقت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شرکت شستا ارسال شد و در آن ذکر شد افرادی که در ستاد آقای روحانی فعالیت داشتند باید در هیات مدیره شرکتهای شستا به کار گرفته شوند و این اقدام شستا را به یک حیاط خلوت سیاسی در طول هشت سال گذشته تبدیل کرد. چه دلیلی دارد یک فرد با یک لیسانس غیرمرتبط در یک هیات مدیره شرکت پتروشیمی پست بگیرد در حالی که کشور دارای جوانان نخبه فراوانی است. ما به دنبال این هستیم تا تخلفات رخ داده در مدیریت مالی و شرکتهای وابسته روشن گردد. یک هلدینگ اقتصادی باید فعالیتهای اقتصادی انجام دهد نه اینکه به حیاط خلوت سیاسی تبدیل شود.
نظر شما