به گزارش خبرگزاری شبستان، «علیرضا اختیارزاده» از مجریان جوان شبکه پرس تی وی است. او مقاطع کارشناسی و کارشناسی زبان انگلیسی را در دانشگاه تهران گذرانده و قبل از آنکه وارد پرس تی وی شود، در پلتفرم آموزش زبان انگلیسی که با همکاران خود راه اندازی کرده بود، فعالیت داشت.
او می گوید: هشت سالی هست که زبان انگلیسی تدریس می کنم و سه سالی می شود که شاگردهایم از کشورهای خارج از ایران هستند؛ از پرو، ونزوئلا، برزیل و آرژانتین گرفته تا ایتالیا، فرانسه، آلمان و حتی روسیه، اوکراین، لهستان و در منطقه خودمان هم عربستان و عمان.
وی از علاقه خود به حوزه فناوری و اجرا در مقابل دوربین گفت و افزود: قبل از پیوستن به پرس تی وی، در مورد موضوعات مهم فناوری و نقد و بررسی محصولات هوشمند از قبیل گوشی، تبلت و غیره محتوای ویدیویی تولید می کردم و در شبکه های اجتماعی مثل یوتیوب به اشتراک می گذاشتم. اما این ویدیوها با محتوایی که در پرس تی وی کار می کنیم به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و یک تجربه کاملا متفاوتی است.
وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر اجرای چه برنامه هایی را در پرس تی وی برعهده دارید، گفت: در حوزه اجرا مجری برنامه «ایران تک» هستم. برنامهای که با هدف معرفی پیشرفت های علمی و فناوری ایران در حوزه های مختلف روی آنتن می رود. همچنین نویسنده و محقق این برنامه نیز هستم. در کنار این برنامه، اجرای برنامه «ترندینگ» را نیز برعهده دارم که به موضوعات داغ در شبکه های اجتماعی می پردازد. علاوه بر این، اجرای اخبار ورزشی را نیز در کنار دیگر مجریان ورزشی انجام می دهم.
مجری برنامه «ایران تک» پرس تی وی درخصوص سختی های اجرا برای مخاطبان انگلیسی زبان گفت: در بحث اجرا باید بگویم که شخصا به طور طبیعی و ذاتی اجرا می کنم و تمرین خاصی در این حوزه نداشتم. البته آموزش هایی دیدهام اما آموزش ها ۱۰ یا ۲۰ درصد از مهارتم را ارتقا داده است. در اجرا، مهم ترین نکته این است که مجری باید با دوربین راحت باشد و بداند که دست و دیگر اعضای بدنش چگونه در خدمت اجرا هستند.
وی ادامه داد: یک اجرای خوب ترکیبی از بیان خوب و استفاده مطلوب از اعضای بدن است؛ درواقع، یک مجری باید بداند که تمام اعضای بدن و به ویژه دست هایش در لحظه چه حرکتی را انجام می دهند. بارها پیش آمده که افرادی از علاقه خود به اجرا می گویند و وقتی فایل صوتی را برای من می فرستند، می بینم که من میدونم صرفاً از روی متن می خوانند ولی نمی دانند که چیزی را می خوانند. این در حالی است که یکی از شروط ارتباط موفق، این است که مجری و یا گوینده در مرحله نخست، خود با متن ارتباط برقرار کند.
اختیارزاده درباره کیفیت مجریان پرس تی وی در برنامه های مختلف این شبکه گفت: هر کدام از مجری ها در حوزه های مختلف اطلاعات کامل و جامعی دارند و هر یک، نقطه قوتی دارند که متناسب با همین نقاط قوت شان است که برنامه های مختلف را اجرا می کنند. مثلاً یکی از مجری ها با مستندسازان مصاحبه میکند یکی از مجری های در حوزه اقتصاد مسلط است و دیگری در زمینه ورزشی. علاقه من هم در حوزه تکنولوژی است که بیشتر در مورد آن ها برنامه می سازم.
وی در خصوص محدودیت هایی که علیه شبکه پرس تی وی در ماهواره های و شبکه های اجتماعی ایجاد می شود، گفت: چیزی را که همه ما می دانستیم، با این اقدامات بر آنها مهر تاییدی زده شد. درواقع، این گونه اتفاقات نشان داد که آزادی بیان فقط آن موقع معنا دارد که دارد جامعه غرب و اسرائیل و ... نقد نشود. این محدودیت ها علیه پرس تی وی نشان داد که آزادی بیان فقط در حد سطح و یک لایه رویی وجود داردو به محض اینکه بخواهید علیه این کشورها و سیاست هایشان حرفی بزنید، آن موقع دیگر آزادی بیان معنایی ندارد.
اختیارزاده درباره کیفیت مجریان پرس تی وی در برنامه های مختلف این شبکه گفت: هر کدام از مجری ها در حوزه های مختلف اطلاعات کامل و جامعی دارند و هر یک، نقطه قوتی دارند که متناسب با همین نقاط قوت شان است که برنامه های مختلف را اجرا می کنند. مثلاً یکی از مجری ها با با مستندسازان مصاحبه میکند یکی از مجری های اقتصادی گری ورزشی یکی از مراجع به ایران و زیبایی هاش و فرهنگی و من هم علاقه در حوزه تکنولوژی است که بیشتر در مورد آن ها برنامه میسازم و حالا مجری های به صورت انحصاری در حوزه سیاسی هستند و و هر کسی کاری که علاقه دارد و انجام میدهد.
وی درباره چالش های اجرای برنامه «ایران تک» گفت: اغلب مواقع باید دستگاه هایی را معرفی کرده و درباره آن به زبان انگلیسی توضیح دهیم که هیچ شناختی نسبت به آن نداریم. در واقع، این دستگاه ها کاملات تخصصی هستند و من باید با کسی که دستگاه را تولید کرده صحبت کنم تا به درک درستی از آن محصول برسم، سپس در مورد آن توضیح دهم. این فهمیدن و کار کردن راجع به چیزهایی که اصلاً در حوزه تخصصی من نیست بزرگترین چالش من در برنامه «ایران تک» است.
وی به خاطره شیرینی دوران فعالیت خود در پرس تی وی اشاره کرد و گفت برای شیرین اولین باری که صدایم روی آنتن پرس تی وی پخش شد، دوبله صدای سرگی لاوروف بود و این برایم بسیار جالب بود. همچنین اولین باری که در برنامه «تریدینگ» اجرا داشتم، برایم لحظه بسیار شیرینی بود و چندی بعد نیز تهیه کننده برنامه «ایران تک» با من تماس گرفت و گفت می خواهیم اجرای این برنامه فناوری را به تو بدهیم. از جذابیت های اجرای این برنامه آن است که می توانم به چیزهایی دسترسی پیدا کنم و یا کار کنم که دیگر افراد حتی امکان نزدیک شدن به آن را ندارند.
نظر شما