به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «ابراهیم علیدوست» در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز اظهار داشت: تبریز؛ پس از بهبود شرایط کرونایی کشور میزبان پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور خواهد بود.
مدیرکل اداره تربیت بدنی سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: شهر تبریز در سال ۱۳۷۶ برای اولین بار میزبان سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بود که امسال در هر ۲ بخش دختران و پسران میزبان این رقابت ها خواهد بود.
وی با بیان اینکه پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور از پانزدهم تیر تا پنجم مرداد جاری برگزار خواهد شد، گفت: تیم های دختران از پانزدهم وارد تبریز خواهند شد و نوزدهم تیر مراسم افتتاحیه این بازی ها انجام خواهد گرفت و بیست و پنجم تیر مراسم اختتامیه رقابت های دختران برگزار شده و سی ام تیر رقابت دانشجویان پسر آغاز شده و پنجم مرداد مراسم اختتامیه المپیاد برگزار خواهد شد.
علیدوست یادآور شد: در این المپیاد حدود ۲۸۰۰ دانشجو شرکت دارند، حدود ۱۳۰۰ دانشجوی دختر و ۱۵۰۰ دانشجوی پسر در پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی به رقابت خواهند پرداخت و در مجموع با احتساب کادر فنی و سرپرست تیم ها و دست اندرکاران این مسابقات بیش از پنج هزار نفر در این المپیاد حضور خواهند داشت.
مدیرکل اداره تربیت بدنی سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: برای اولین بار المپیادی را برگزار خواهیم کرد که در آن از کاغذ استفاده نخواهیم کرد و تمامی اطلاع رسانی و نتایج مسابقات را الکترونیکی و بدون درج در کاغذ اطلاع رسانی خواهیم کرد.
همچنی حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در سخنانی اظهار داشت: پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور با اعتباری بالغ بر دویست و پنجاه میلیارد ریال برگزار خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: با صرف این اعتبار و همچنین از ثمره های میزبانی مسابقات ورزشی در این سطح چندین اماکن ورزشی در رشته های مختلف نوسازی شده و همچنین با صرف هزینه هفت میلیاردی ریالی برای سالن تیراندازی دانشگاه تبریز، آن را به یکی از مجهزترین سالن های تیراندازی کشور تبدیل کردیم که با وجود ۱۰ خط تیراندازی برای استان های همجوار نیز خدمات دهی خواهد کرد.
محمدرسول خدادادی، عضو شورای راهبردی ورزش دانشجویی نیز در سخنانی اضافه کرد: تنها دانشجویان دانشگاه آزاد و علوم پزشکی اجازه ورود به این رقابت ها نخواهند داشت چرا که این ۲ دانشگاه مسابقات مختص به دانشگاه خود را در طول سال دارند و همچنین برگزاری این مسابقات برای شهر میزبان به عنوان یک پتانسیل گردشگری به حساب خواهد آمد و حضور ۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو هم در حال حاضر و هم آینده می تواند در امر گردشگری کمک حال شهر تبریز باشد.
وی گفت: هدف از برگزاری المپیاد های فرهنگی ورزشی دانشجویان شناسایی نفرات برتر بعد از ارسال گزارشات فنی و معرفی آنان به اردو های آماده سازی تیم ملی دانشجویان است که در طول تاریخ چه بسیار دانشجویان ورزشکاری بودند که با درخشش در المپیاد های ورزشی به تیم های ملی راه یافتند.
نظر شما