لزوم حفظ فرهنگ بومی و محلی در سطح کشور

احمدی لاشکی بر لزوم حفظ فرهنگ بومی و محلی کشور تاکید کرد و گفت: توجه به فرهنگ بومی و حفظ زبان و ارزش‌های فولکلور باید در اولویت قرار گیرد تا با جهانی شدن شبکه‌های اینترنت و دنیای مجازی، این شاخصه‌های اصیل فرهنگی کم رنگ نشود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در جمع کارکنان و مربیان کانون استان کردستان در سخنانی گفت: اینکه شما در مجموعه کانون تلاش می‌کنید تا بچه‌ها پر نشاط و با انگیزه باشند و ما هم  نهایت تلاش خود را به کار می‌بندیم تا ضمن انجام وظیفه در برنامه هفتم توسعه که قرار است تا پایان سال نوشته شود نگاه ویژه‌ای به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشته باشیم.

 

 

وی افزود: دشمنان ایران اسلامی با راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران می‌خواهند به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی ما آسیب برسانند لذا ما که این فرزندان را در اختیار داریم که سرمایه‌های آینده ایران هستند، باید به شیوه‌های مختلف با آنها کارکنیم و به تربیت و تذهیب فکری و ذهنی آنها اهمیت دهیم.

 

 

احمدی لاشکی یاداور شد: کار مربیان کانون ستودنی و با ارزش است و فرزندان ما باید به گونه‌ای تربیت شوند که حس خداشناسی در آنها تقویت شود و این مسائل است که بسیار اهمیت دارد لذا آموزش و پرورش به معنای واقعی کلمه باید در کنار هم و تکمیل کننده یکدیگر باشند.

 

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار توجه به حفظ فرهنگ بومی و محلی کشور شد و گفت: توجه به فرهنگ بومی و حفظ زبان و ارزش‌های فولکلور را در اولویت قرار دهید تا با جهانی شدن شبکه‌های اینترنت و دنیای مجازی، این شاخصه‌های اصیل فرهنگی کم رنگ نشود چون نسل گذشته میراث قشنگی را به ما سپرده‌اند و ما نباید آن را به راحتی به خاطر جهانی شدن از دست بدهیم.

 

 

معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: باید در کنار هم باشیم تا نیاز جامعه امروز که وطن دوستی و کشور دوستی است، تقویت شود و اینکه می‌بینم یک مربی در استان کردستان با لباس کردی در حین اجرای فعالیت حاضر می‌شود، بسیار ارزشمند و پسندیده است.
                                                                                                                                                              
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش  در ادامه سخنانش اشاره‌ای به مخاطبین کانون که گروه سنی سن 7 تا 17 ساله هستند، داشت و گفت:  که سن این مخاطبین بهترین سن برای کشف و پرورش استعدادهاست، لذا در اینجاست که شیوه و روش اجرای کار ارزش پیدا می‌کند، اینکه شما در مجموعه کانون تلاش می‌کنید تا بچه‌ها پر نشاط و با انگیزه باشند و ما هم  نهایت تلاش خود را به کار می‌بندیم تا ضمن انجام وظیفه در برنامه هفتم توسعه نگاه ویژه‌ای به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشته باشیم.

 

 

قاسم احمدی لاشکی با اشاره به عروسک‌های دارا و سارا گفت: کانون یک شرکت دولتی است لذا با بستری که در اختیار دارید باید خیلی بیش از این کار کنید.

 

 

وی عنوان کرد: ما 16 میلیون و 200 هزار نفر دانش آموز و یک میلیون معلم داریم که هر کدام از این مخاطبان با دو نفر در بستر خانواده ارتباط داشته باشند، 50 الی 60 میلیون نفر خواهند بود که راحت می‌توانیم یک اقتصاد بزرگ را شکل بدهیم.

 

 

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: باید دفترها و اسباب بازی‌هایی که برگرفته از فرهنگ خودمان است معرفی کنیم تا در اقتصاد گام مهمی برداریم.

 

 

وی گفت: در کشورهای اروپایی از اسباب بازی‌هایی در راستای اهداف سیاسی استفاده می‌کنند، ما باید تلاش کنیم از  ابزارها و اهداف خودمان در زمینه‌های اعتقادی بهره بگیریم که البته خوب هم تلاش می‌کنید تا پیوست‌های فرهنگی را هم تقویت کنید.

 

 

قاسم احمدی لاشکی ضمن بازدید از مرکز آفرینش‌های ادبی کانون استان گفت: فعالیت‌های کانون بسیار تأثیرگذار است که در راستای پرورش رشد و فکر کوکان ونوجوانان گام بر می‌دارد.

 

 

وی با اشاره به اینکه در دوران کودکی عضو یکی از مراکز کانون بوده و به فعالیت کتابخوانی علاقمند بوده است، یکی از اشعار مربوط به همان سال‌ها را که در ذهن داشت، قرائت کرد.

 

 

 احمدی لاشکی ضمن مطالعه ی پرونده ی یکی از اعضای مکاتبه‌ای گفت: این فعالیت بسیار ارزشمند است و فرآیند محور بودن این فعالیت در پیشرفت عضو و بررسی وضعیت عضو با بررسی نامه‌ها مشهود است.

 

 

وی ضمن بازدید از کتابخانه مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عملکرد کانون را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و با اشاره به ضرب‌المثل مازندرانی گفت: که  اینقدر خوشحال شدم که یک وجب قد کشیدم، آدم لذت می برد که کارها و فعالیت‌های کانون با حداقل  امکانات بهترین بهره‌وری را می تواند داشته باشد.

 

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش  سپس به بیان نکات مهمی  به عنوان  یکی از کسانی که سال‌ها در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت کرده پرداخت و خاطر نشان کرد: اول این که تلاش کنید در برنامه‌ها حفظ لباس و زبان کردی را مد نظر داشته باشید و نکته دوم اهمیت قدمت ایران کهن و بزرگان ایران زمین بود که باید بیشتر مد نظر قرار گیرد و با اجرای برنامه‌های مختلف این بزرگان را به کودکان و نوجوانان معرفی کنید و مورد بعدی معرفی چهره‌های برجسته ملی، حماسی و دینی به بچه‌هاست.

 

 

وی همچنین تأکید کرد که شما مربیان کانون در قالب فعالیت‌های متفاوت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و بزرگان ایران زمین را به بچه‌ها معرفی کنید.

 

 

قاسم احمدی لاشکی گفت: سند تحول و تربیت ساعت‌ها سخنرانی نمی‌خواهد عمل می‌خواهد و این وظیفه ماست که این بزرگان را معرفی کنیم و  بحث هویت ملی را بیشتر به منصه ظهور برسانید.

 

 

وی در پایان گفت: آموزش و پرورش، کانون و دیگر دستگاه‌های فرهنگی مانند چرخ‌دنده‌های یک ساعت هستند که در کنار هم باید فعالیت کنند و از ظرفیت‌های یک‌دیگر در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

کد خبر 1193914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha