به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛«سعید محمدیان سمنانی» در جمع خبرنگاران با اشاره به پذیرش دانشجو در ۱۰۸ کدرشته دوره کاردانی در مراکز علمی کاربردی استان سمنان گفت: ۵۷ رشته از کدرشتهها در حوزه کاردانی حرفهای و ۵۱ کدرشته نیز در حوزه کاردانی فنی است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استانسمنان با بیان اینکه ۱۰ کدرشته جدید شغلمحوردر مراکز علمی کاربردی این استان اضافه شده است گفت: کاردانی اتوماسیون صنعتی، توسعه وب، کسب و کارهای دیجیتال،کاردانی نت نفوذ شبکه های رایانه، تولید محتوای دیجیتال تربیت بدنی گرایش وزنهبرداری، مکانیک و نگهداری گیربکس و...از جمله کدرشتههای شغل محور جدید در مراکز علمی کاربردی استان سمنان هستند.
وی آغاز ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی حرفه ای و کاردانی فنی نظام آموزش مهارتی مهرماه ۱۴۰۱را، از ۱۴ تیرماه اعلام کردوافزود: ثبت نام همچنان ادامه دارد.
محمدیان سمنانی تصریح کرد: متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به مراکز علمی کاربردی استان و یا از طریق سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استانسمنان با اشاره به اینکه صنعت، کشاورزی، مدیریت، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر از جمله گروههای درسی هستند که در آنها دانشجوی دوره کاردانی پذیرفته میشود اظهارداشت: ۱۲ مرکز علمی کاربردی دراستان سمنان فعالیت می کنند.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان را ۲۴۰۰نفر ذکر کردوافزود: بیش از نیمی از این دانشجویان درمقطع کاردانی تحصیل می کنند.
محمدیان سمنانی از همکاری حدود ۶۰۰ مدرس و استاد با مراکز علمی کاربردی استان سمنان خبر داد و افزود: بیش از ۶۰ دکترا و ۱۲ استاد خبره به عنوان اساتید و مدرس با مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی این استان همکاری دارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استانسمنان سه گزینه اشتغال، وام دانشجویی و معافیت تحصیلی را از عوامل اصلی در جذب حداکثری دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمردوافزود: مراکز علمی کاربردی با بکارگیری از این ظرفیتها می تواندد در جهت جذب دانشجو بسیار موفق باشند.
وی ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان، بورسیه تحصیلی دانشجویان، پرداخت وام دانشجویی و نرخ پایین شهریه به نسبت دیگر دانشگاه ها را از مزایای تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی عنوان کردوافزود: امکان برگزاری کلاس های آموزشی در روزهای پنجشنبه و جمعه فراهم شده است.
محمدیان سمنانی با اشاره به تسهیلات اعطایی به دانشجویان این دانشگاه اظهارداشت: دانشجویان در این دانشگاه می توانند از ترم دوم تا پایان دوره از وام دانشجویی که بخش اعظم هرینه تحصیلی آنها را شامل می شود برخوردار شوند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استانسمنان از اشتغالزایی بالا به عنوان یکی دیگر از مهمترین مزیت های تحصیل در مراکز علمی کاربردی استان نام برد و گفت: با توجه به فنی بودن بسیاری از رشته ها در مراکز علمی کاربردی استان،برخی فارغ التحصیلان در همان واحدهای صنعتی و دانشگاهی استخدام می شوند و این مزیت خوبی است که در این دانشگاه وجود دارد.
نظر شما