به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام سیدموسی موسوی قائممقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عصر دوشنبه ۲۰ تیرماه در دومین جلسه هماهنگی و برنامهریزی برگزاری اجلاسیه منطقهای وحدت اسلامی در سنندج، اظهار کرد: استقبال دستگاههای اجرایی از برگزاری اجلاسیه وحدت اسلامی در کردستان بسیار امیدآفرین است و همراهی و همدلی مردم کردستان در ایام جنگ تحمیلی و قبل از آن هم دلیل پیروزی نظام در برابر هجمههای گسترده دشمنان داخلی و خارجی بود.
قائممقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه مرزداری و ایثار و از خودگذشتگی مردم کردستان در دفاع از انقلاب و کشور بینظیر بود، یادآور شد: متاسفانه حضور گروهکهای ضدانقلاب در آن دوران مانع از رسانهای شدن ایثارگری و از خودگذشتگی مرزداران در این خطه شهیدپرور بود.
وی افزود: تصور از کردستان در بیشتر استانها با واقعیتها فرسنگها فاصله داشت و بعد از سفر مقام معظم رهبری به کردستان و استقبال بهیاد ماندنی مردم از معظمله بسیاری از دیدگاههای امنیتی نسبت به این استان تغییر کرد.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: بعد از سفر رهبری به کردستان، انقلابی در ذهنیت مردم نسبت به کردستان شکل گرفت و شاهد حضور قابل توجه مهمانان و گردشگران از اقصی نقاط کشور در کردستان بودیم که نقش بسزایی در توسعه همهجانبه این استان داشت.
قائممقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، مشاورین رئیس جمهور در امور اهل سنت از عزیزان حنفی بود که این دوره از تسنن امام شافعی است.
موسوی ابراز کرد: همایش بینالمللی وحدت اسلامی میتواند بستری برای معرفی بیشتر کردستان باشد.
وی گفت: دانشگاه تقریب مذاهب دنبال این است که دانشکده مذاهب کردستان به یک دانشگاه بینالمللی تبدیل شود تا دانشجو از سایر کشورها پذیرش کند.
نظر شما