۱۵۰ مداح رسمی و ثبت شده در استان سمنان فعالیت می کنند

حجت الاسلام عبدالهی از وجود ۱۵۰ مداح رسمی و ثبت شده در استان سمنان خبردادوگفت: جمع پرونده‌های مداحان استان یک هزار و ۲۴۹ مورد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‌الاسلام «عباس عبدالهی» در دیدار با معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان با بیان اینکه تشکل‌های دینی زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی، هیئت‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی تبلیغی در عرض مؤسسات ارشاد و انجمن‌های اسلامی محسوب می‌شوند، گفت: در حوزه هیئت‌های مذهبی خوشبختانه ظرفیت خوبی در استان سمنان وجود دارد به نحوی که حدود هزار هیئت مذهبی در استان وجود دارد و این نشان از عظمت کار هیئات در این استان دارد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه قشری که به جهت وجود تشکل‌های دینی با ما ارتباط دارند، مداحان و شعرای آئینی هستند اظهارداشت: بنیاد دعبل وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی بیمه مداحان را پیگیری کرده و مداحان خدمات دریافت می‌کنند همچنین در کنار این بنیاد، کانون مداحان استان سمنان و کانون مداحان شهرستان‌های استان فعال است و هر سه سال یک بار اعضای آن به صورت انتخابات مشخص می‌شود.

 

وی از وجود ۱۵۰ مداح رسمی و ثبت شده در استان سمنان خبردادوافزود: جمع پرونده‌های مداحان این استان یک هزار و ۲۴۹ مورد است که کم کم پایش می‌شوند تا مشخص شود که چه تعداد از این افراد پیرغلام هستند، چه تعداد جوان هستند و … تا بتوانیم برای آنها برنامه‌ریزی کنیم.

 

حجت الاسلام عبدالهی با بیان اینکه ۲۳۲ مبلغ ثبت شده حوزوی نیز در استان سمنان وجود دارد که در کنار این تعداد ۲۶۵ نفر مبلغ سنتی یا خانم جلسه‌ای در استان فعالیت دارند، اضافه کرد: قطعاً تعداد این مبلغان سنتی زن بیش از رقم ثبت شده است و لذا تلاش داریم که بتوانیم بر روی این قشر نیز نظارت خوبی را داشته باشیم.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان ۱۱۰ خانه قرآنی شهری و روستایی دارد، افزود: دارالقرآن الکریم کشور و اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در واقع متصدی اجرای امورات مرتبط با خانه‌های قرآنی در سراسر استان محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه ۶۰ کانون فرهنگی و تبلیغی در استان سمنان وجود دارد که ۳۰ مورد فعال است، اظهارداشت: اعتبارات اداره کل با توجه به مجموعه کارکنان و همچنین رسالت سنگینی که بر دوش دارد کافی نیست.

 

حجت الاسلام عبدالهی با بیان اینکه شبکه امامت در عرض طرح هجرت روستاها شامل ۷۴ امام روستا بخشی از شبکه تبلیغی استان سمنان محسوب می‌شود، گفت: روحانیان اعزامی استان تا نیمه سال ۱۴۰۰ متوسط دریافتی نزدیک به یک میلیون تومان در ماه داشتند و این وضعیت امسال ساماندهی شده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بیان کرد: شبکه امام محله در شهرها به استعداد ۱۵ نفر و شبکه پایگاه‌های اجتماعی در حاشیه شهرها شامل هشت پایگاه از دیگر داشته‌ها و ظرفیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در این استان است.

 

وی تصریح کرد: به مجموعه اداره کل باید هیئت‌های مذهبی را نیز افزود که ۸۰۰ هیئت ثبت شده را شامل می‌شود که می‌بایست به امورات آنها نیز رسیدگی شود که عملاً به لحاظ خدمت رسانی با محدودیت منابع و عده و عُده روبرو هستیم.

 

حجت الاسلام عبدالهی با بیان اینکه سعی شده تا هیئت‌های مذهبی استان سمنان دسته بندی و از آنانی که شاخص تر هستند، حمایت‌هایی شود، گفت: کانون مداحان و کانون‌های مداحان شهرستان‌های هشت گانه استان سمنان نیز نیازمند اعتبارات، تجهیزات و … هستند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه برخی خانه‌های عالم در روستاهای استان نیمه‌کاره هستند اظهارامیدواری کرد: استانداری مساعدتی در این زمینه داشته باشد.

کد خبر 1195672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha