به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «عباس کاظمی» در جلسه ستاد مردمی سازی حکمرانی که امروز (چهارشنبه ۲۹ تیر) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما تجربه های زیادی در حوزه فعالیت های مردمی داشتیم و نباید فراموش کنیم در سایه همین نگاه، باور و گفتمان، امامین انقلاب از گردنه های سخت به اتکا جریان های مردمی عبور کردیم.
فرماندار قزوین ادامه داد: رفتن به سمت جریان مردمی و حکمرانی مردم، انتخاب نیست بلکه یک حقیقت است و در سطح استان ظرفیت های خوبی برای تعریف کار ویژه ای که او را با عنوان الگو ارائه دهیم وجود دارد و این حرکت در مسیر تحقق حرکت مردمی باید در استان شکل گیرد.
وی عنوان کرد: محلاتی در سطح استان که بخشی متعلق به شهرستان قزوین است در نظر گرفته شده تا بتوانیم این کار را از این بستر شروع کنیم و امام محله، فعالیت ها در بسیج و کارهایی که در بستر سازمان های مردم نهاد و کانون های مساجد وجود دارد، ظرفیت بزرگی را در اختیار ما قرار می دهد که در مقام عمل هم در این برهه بتوانیم به درستی عمل کنیم.
کاظمی افزود: سند تحول دولت مردمی باید در جلسات متعددی برای مدیران و تصمیم سازان مرور شود و این سند به خوبی تبیین نشده و جا دارد در محافل متعدد اجزا و بخش های مختلف آن برای دست اندرکاران حوزه خدمت به مردم تبیین شود تا به گفتمان واحد در بخش های مختلف برسیم.
وی خاطر نشان کرد: باید رزمایش هایی در اجرای این دستورات و سند تدارک ببینیم تا ان شاالله در ایام پیش رو حساب ویژه ای را برای این عرصه باز کنیم و در این مسیر گام های موثری را برداریم.
در ادامه رئیس کل دادگستری قزوین اظهار کرد: مردمی سازی موضوعی است که عمل کردن به آن الزمات و شرایطی دارد.
«علی شعبانی» افزود: در بحث کرونا وقتی به مردم میدان داده شد، اثرات آن را شاهد بودیم، کشورهایی که عنوان قدرت جهانی را دارند در این حوزه مانده بودند ولی روحیه جهادی و مشارکت دادن مردم سبب شد در بخش های مانند تهیه ماسک و غیره مشکل نداشته باشیم و این ظرفیت مردمی را باید قدر دانسته و در عرصه هایی که غفلت شده از ظرفیت مردم استفاده کنیم.
وی یادآور شد: در عرصه امنیت در برخی جاها کمکی که مردم می توانند داشته باشند دستگاه امنیتی نمی توانند و همچنین در عرصه اقتصادی هم اگر به مردم بیشتر میدان داده شود جایگاه ما در جهان ارتقا می یابد.
نظر شما