به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «محمدمهدی اعلایی» در جلسه ستاد مردمی سازی حکمرانی که امروز (چهارشنبه ۲۹ تیر) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: موضوع مردمی سازی موضوع بدیع و نویی نیست، قانون اساسی منشور مردمی سازی در کشور است و امام راحل عظیم الشان معمار مردمی سازی در جغرافیای ایران بودند و تجربه سپردن امور به مردم و مداخله مردم در سرنوشت کشور تجربه ای به قدمت عمر نظام جمهوری اسلامی است.
استاندار قزوین ادامه داد: اینکه این موضوع امروز کانون اقدام قرار می گیرد با توجه به شرایط روز و متناسب با اوضاع فعلی دنیا است.
وی عنوان کرد: این جلسات تشریفاتی نیست، بلکه اصلی ترین و اساسی ترین کار ویژه دولت در سطح استان است و مقوله مردمی سازی با توجه به سند تحول دولت مردمی مورد توجه است.
اعلایی افزود: در سند تحول دولت مردمی اولویت های مردم، نیازهای تعالی زیست مردم، تعالی مشارکت مردم، پیگیری منافع مردم و ارتقا بهره وری حاکمیت در نظام خدمت رسانی به مردم باید مورد توجه قرار گیرد که در این سند هم آمده و با تعابیر مناسب همه حوزه ها مورد توجه قرار گرفته اند.
وی تأکید کرد: منظور مردمی سازی فقط این نیست که کارها را به مردم بسپاریم زیرا چندین سال است که دارد این امر صورت می گیرد و به قدری جمهوری اسلامی انعطاف پذیری و باور به مردم دارد که همیشه دولت ها با تمام نقاط قوت و ضعف برخواسته از اراده مردم بوده اند.
استاندار قزوین تصریح کرد: در شرایط فعلی آنچه باید بیشتر مدنظر باشد، این است که بتوانیم منافع مردم را به درستی تشخیص داده و در مسیر منافع مردم به اصلاح خود و زمینه سازی مشارکت مردم بپردازیم.
وی خاطر نشان کرد: از طرفی باید توجه داشت ورود مردم به عرصه ها را نباید به شکل و سیاقی ببریم که نظم و فضای خدمت رسانی نهادهای اصلی را مختل کند و این مهم را باید مدنظر قرار دهیم.
اعلایی یادآور شد: هرچه در فضای حاکمیت دنبال می کنیم، باید مبتنی بر استانداردهای مدیریت باشد و اینکه مدیریت را نادیده بگیریم اشتباه فاحشی است و باید به دانش، ساختار و ارکان مدیریت در کشور بها داده و بدانیم مدیریت یک علم است و سپه سالار و فن سالار مدیریت ما امیرالمومنین (ع) است.
نظر شما