طالب محمدی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کردستان اظهار کرد: از آنجایی که افراد تیزهوش و سرآمد، از سرمایههای واقعی هر جامعه محسوب میشوند، توجه و اهتمام جدی به مسائل آموزشی و پرورشی آنان از جمله وظایف خطیر مسئولین جوامع به ویژه دستاندرکاراننظام آموزشی هر کشور محسوب میشود.
وی افزود: مطابق بند ب ماده 18مصوبه جلسه793 مورخ23/8/1388 شورای عالی آموزش و پرورش(آیین نامه پیشرفت تحصیلی و تربیتی)، تایید صلاحیت هوشی و ویژگیهای روانی دانشآموزان ابتدایی متقاضی جهش تحصیلی به عهده سازمان آموزش و پرورش استثنایی گذاشته شده است.
محمدی با بیان اینکه برنامه جهش تحصیلی مختص دوره ابتدایی و شامل پایههای اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم است؛ گفت: جهش پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم نیاز به مجوز کمیسیون خاص منطقه دارند.
رئیس اداره استثنایی استان کردستان خاطرنشان کرد: در این فرایند مدیر آموزشگاه ابتدایی محل تحصیل دانشآموز متقاضی، با مراجعه به سامانه سنجش و پرداخت وجه به مبلغ یک میلیون و 800 هزار ریال از درگاه پرداخت الکترونیکی به حساب خزانه، نسبت به نوبت گیری دانش آموزان مشمول اقدام میکند.
محمدی گفت: تاکنون 67 نفردر سامانه نوبتگیری شدهاند و فرایند ارزیابی آنان توسط آزمایندگان تخصصی مجرب در حال انجام است.
رئیس اداره استثنایی استان کردستان اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تاثیر تکرار وتمرین برنتیجه آزمون، ارزیابی هوش فقط یکبار اجرا می شود و نتیجه نیز برای مدیرآموزشگاه پس از 2 روز قابل رویت است.
گفتنی است؛ سال گذشته تعداد 83 نفر در فرایند جهش تحصیلی، مورد ارزیابی هوشی قرار گرفتند که از این تعداد 42 نفر صلاحیت ارتقا به پایه بالاتر را پیدا کردند.
نظر شما