به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجتالاسلام مصطفی رستمی» امروز (دوشنبه ۳ مرداد) در آیین بزرگداشت حجتالاسلام سید محسن شفیعی، رئیس فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان و آیین معارفه رئیس جدید و همچنین معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با اشاره به آیه ۵۴ سوره مائده اظهار کرد: یکی از ویژگیهای مؤمن در این آیه این است که محبوب و محب خدا است؛ انسان مؤمن هیچ محبوبی را مقدم بر خدا و خواست او قرار نمیدهد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور افزود: حجتالاسلام سید محسن شفیعی از جمله کسانی بود که میل به شهرت نداشت به طوری که موقعیتهای مهم و مناصبی به ایشان پیشنهاد شد ولی از همه آنها گریزان بود و تواضعی که داشت شائبه هر گونه شهرتطلبی را از وجود ایشان میزدود و همگان این روحیه را از ایشان نقل میکنند.
وی اضافه کرد: او در مقابل جبهه ایمان متواضع و خاکسار بود، اما در دفاع از انقلاب اسلامی ذرهای تردید در وجود ایشان دیده نمیشد؛ او کسی است که در خاندان فقاهت انقلابی، نه فقاهت توجیهگر و محافظهکار پرورش یافت و کسی نمیتواند ایشان را متهم کند که انقلابی نیست.
حجتالاسلام رستمی با بیان اینکه حجتالاسلام شفیعی عمر خود را برای مجاهدت در راه خدا گذراند تصریح کرد: مجاهدت، با نوع کارکردن برخی از ما تفاوت دارد؛ به فرموده رهبر معظم انقلاب جهاد چند خصوصیت دارد اول اینکه برای خدا انجام شود، اخلاص لازمه حرکت جهادی است و این در وجود سید محسن شفیعی بود.
وی با اشاره به اینکه ویژگی دیگر جهاد این است که ناظر به ضرورتهای میدان و دفع حرکت دشمن و پیشبرد جبهه ایمان است ابراز کرد: دیگر ویژگی جهاد، بذل وسع است؛ مجاهدت به معنی این است که تمام توان خود را به کار ببریم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با اشاره به مجاهدتهای حجتالاسلام شفیعی در عرصههای گوناگون اذعان کرد: در کنار خدمت به والدین، مسجدداری، ارتباط با اقشار مختلف مردم و ارتباط عالمانه و مشفقانه با دانشجویان و دانشگاهیان در برنامههای وی بود.
رستمی یکی از دیگر ویژگیهای مؤمن تراز را بی توجهی به ملامتِ ملامتگران دانست و عنوان کرد: انسان مؤمن اگر حرکتی را ضروری تشخیص دهد نباید نگران ملامت دیگران باشد؛ حرکت در مسیر امیرالمؤمنین (ع) اقتضائاتی دارد و اگر در این مسیر امری را درست تشخیص دادیم، نباید نگران باشیم.
وی با بیان اینکه وظیفه ما جذب حداکثری و دفع حداقلی است خاطر نشان کرد: بسیاری از حرکتهای ناصحانه، افراد بسیاری را وارد جبهه انقلاب میکند و دانشگاه فرصت جذب است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با اشاره به اینکه تعابیر رهبر انقلاب درباره حجتالاسلام شفیعی برای ما حجت است تاکید کرد: مقام معظم رهبری ایشان را انسانی پرتلاش، خدوم و بصیر دانستند و فرمودند فقدان ایشان خسارتی است که جبران آن را از خداوند مسئلت میکنم.
وی با بیان اینکه مسیر مجاهدت باز است ادامه داد: مسیر نورانی که ایشان در دانشگاه نشان دادند، رویشهایی به بار آورده که منجر به درختان پرثمر و سایهگستر خواهد شد و فضای دانشگاهی، فرهنگی و دینی استان را بهرهمند خواهد ساخت.
حجتالاسلام رستمی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به تعبیر رهبر انقلاب در یک بازه حساس قرار دارد گفت: ایشان فرمودند تمدن غرب در حال زوال است و با فروپاشی آن باید به فکر تمدن جایگزین بود؛ ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب تمدن نوین اسلام را مطرح میکنند و مخاطبان ایشان در این بیانیه جوانان هستند.
وی با بیان اینکه تمدن مجموعه کاملی از الگوهای قابل تقلید و توسعه است که میتواند به مجموعه نیازهای بشری پاسخ بدهد اظهار کرد: تمدن جز از محیط های علمی از جای دیگر برنیامده است و نظام اسلامی ما در مسیر چهل و چند ساله خود علیرغم ناملایمات به توفیقات بزرگی در حوزه دفاعی، نظامی، پزشکی و علمی رسیده و اینها از برکات انقلاب اسلامی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با اشاره به اینکه دانشگاه باید در کنار دانش، تربیت انسان متخصص تراز و حل مسائل جامعه را مورد توجه قرار دهد بیان کرد: کار دانشگاه تربیت انسان متدین، انقلابی، امیدوار به آینده و توانمند در حل مشکلات است.
وی با بیان اینکه فاصله ما تا وضع مطلوب زیاد است و ما نسبت به نسلی که در اختیار داریم، مسئول هستیم افزود: مأموریت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کمک به حرکتهای دانشگاهی در پیشبرد مأموریتهای آن در حوزه آموزش، پژوهش و مأموریتهای مختلف از جمله مأموریتهای فرهنگی است.
حجتالاسلام رستمی اضافه کرد: فقدان حجتالاسلام شفیعی، برای همه ما خسارت بزرگی بود و برای شما بیش از آن چیزی است که ما احساس میکنیم. حاج آقای شفیعی پیش از ارتحال خود دو بار استعفا دادند و استدلالشان این بود که دوستان خوبی در مجموعه استان داریم که دانشگاهشناس و عالم به محیط هستند و از حجتالاسلام عادلینژاد ذکر خیر میکردند، اما در مقابل اصرار ما برای ادامه مسئولیت، انسان تکلیفمداری بودند.
وی تصریح کرد: علیرغم اینکه حوزه کهن خوزستان علمای فراوانی دارد، اما برای حضور در مأموریتهای نهاد نیازمند طلبههایی هستیم که ضمن فضل، آشنا به محیط دانشگاه و اقتضائات دانشگاه باشند که خوشبختانه فراوانند و بین آنها حجتالاسلام عادلینژاد مورد تأکید سید محسن بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور ابراز کرد: حجتالاسلام عادلینژاد در نهاد مسئولیت سنگینی به عهده دارند و آن هم ادامه راه حاج آقا شفیعی است که انتظارات را بالا برده است که امیدواریم با استمداد از خدا، اخلاص و تقوا و همراهی علمای استان این راه را به پیش ببرند.
وی یاد آور شد: حجتالاسلام سید محمدمهدی شفیعی نیز به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز مشی دانشگاهی دارد و این امر زمینه توفیق برای دانشگاه و نهاد است که یادگار سید محسن را در مجموعه دانشگاهی ببینند؛ ایشان نیز مسئولیت سنگینی دارند و توقعی که حاج آقا شفیعی تعریف کرده است، مسئولیت این عزیزان را سنگین میکند.
در این مراسم، «حجتالاسلام آیت عادلینژاد» که تا پیش از این مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز بود، به عنوان رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان منصوب شد. وی همچنین مسئولیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز را هم بر عهده خواهد داشت. همچنین «حجتالاسلام سیدمحمدمهدی شفیعی» به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز منصوب شد.
نظر شما