«اسحاق خسروپناه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: شناسایی چاه های غیرمجاز این شهرستان توسط اطلاع رسانی مردمی، فعال بودن گروه های شناسایی و نظارت و غیره صورت می گیرد که این چاه ها شاکی خصوصی و پرونده قضایی داشته است.
مدیر امور منابع آب شیروان برخورد با متخلفان استفاده غیر مجاز از چاه های غیر مجاز را مورد تاکید قرار داد و افزود: این تعداد چاه در حریم منابع آبی شرب بودند که استفاده غیر مجاز از آب های منابع زیر زمینی ممنوع است که اداره آب در این خصوص به وظیفه قانونی خود عمل می کند.
خسروپناه اضافه کرد: با بهرهبرداران غیر مجاز که از چاههای فاقد پروانه آب برداشت میکردند،کماکان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و علاوه بر انسداد این قبیل چاهها متخلفان به مراجع قضائی جهت اعمال قانون و اخذ جریمه و خسارت به منابع آب زیرزمینی معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه اولویت کاری انسداد چاه های غیرمجاز در حریم منابع آبی است، خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگی ها، خشکسالی های چند ساله اخیر، کاهش منابع آبی و کمبود آب شرب، پرکردن چاه هایی که در حریم آب شرب، چشمه و قنات ها هستند در اولویت هستند، با نصب کنتور هوشمند روی چاهها ضمن مدیریت مصرف منابع آب زیرزمینی از برداشتهای بیرویه آب جلوگیری میشود.
وی تصریح کرد: میانگین افت سالانه منابع آب زیرزمینی شیروان ۷۹ صدم متر است که ۴۱ درصد آب مصرفی این شهرستان از منابع زیرزمینی و ۵۹ درصد از منابع سطحی تامین می شود.
مدیر امور منابع آب شیروان گفت: ۸۱ درصد آب این شهرستان در بخش کشاورزی، ۵.۴ درصد صنعت و ۱۳.۶ درصد در بخش آشامیدنی مصرف می شود.
خسروپناه اظهارکرد: این شهرستان ۹۸۵ حلقه چاه غیرمجاز با حجم آبدهی ۹.۴ میلیون مترمکعب دارد که تاکنون ۴۷۶ حلقه چاه غیرمجاز با حجم ۴.۹ میلیون مترمکعب پر شده است.
نظر شما