به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، رئیس اداره حمل ونقل کالای اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در چهار ماهه نخست امسال 3 میلیون و 355 هزار تن کالا با 213 هزار و 600 فقره بارنامه جابهجا شده است.
غلامرضا کرمی تعداد ناوگان سنگین و نیمه سنگین استان را 5 هزار و 700 دستگاه با میانگین عمر ۱۹/۸برشمرد و گفت: 7 هزار و 827 راننده ناوگان باری سنگین ونیمه سنگین در استان فعالیت می نمایند.
وی ابراز کرد: 10 کالای عمده حمل شده استان زنجان در این مدت به ترتیب خاک معدنی، سیمان، کنسانتره سنگ آهن، مفتول آهنی، شمش آهن، سنگ آهن، اسید، میلگرد، انواع مفتول و گازوئیل بوده است. وی با بیان اینکه از مبدا استان به اکثر استان های کشور حمل انجام می گردد،عمده مقاصد حمل را استان های زنجان،تهران،قزوین،آذر شرقی،اصفهان،هرمزگان وگیلان عنوان نمود.
این مسئول در مورد جلوگیری از فرار بارنامه یادآور شد: طبق قانون «الزام شرکتها و مؤسسات ترابری جادهای به استفاده از صورت وضعیت مسافری و بارنامه»، شرکتها و مؤسساتی که در امر حمل و نقل جادهای بین شهری مسافر یا کالا اعم از داخلی و بینالمللی فعالیت میکنند، موظفند بر حسبنوع فعالیت برای هر جابهجایی از صورت وضعیت مسافری و بارنامههای داخلی و بینالمللی موضوع این قانون استفاده کنند.
رئیس اداره حمل ونقل کالای اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای زنجان ادامه داد: برای جلوگیری از فرار بار(حمل بار بدون)، بطور مرتب عملکرد ناوگان توسط گشتهای کنترل نامحسوس، دوربینهای کنترل جادهای و سیستمهای هوشمند رصد میشوند و در صورت بروز تخلف در کمیسیونهای ماده 14 و ماده 11 بررسی و به تخلفات رسیدگی و متناسب با نوع تخلف رأی صادر می گردد.
وی در مورد کنترل وانتبارها نیز تصریح کرد: بر اساس طرح ساماندهی ناوگان وانت، رانندگان وانتبارها که در سطح جادههای برون شهری تردد دارند حتما می بایست ضمن دریافت مجوزهای لازم بارنامه داشته باشند،که در این خصوص اطلاعرسانی های لازم انجام شده که رانندگان برای دریافت کارت هوشمند باید به اداره کل ویا مراکز تعیین شده در شهرستان محل سکونت خود مراجعه نمایند.
کرمی با اشاره به اینکه تخصیص سوخت با ناوگان حمل و نقل بر اساس پیمایش انجام میشود، بیان کرد: به این ترتیب سوخت هر ناوگان براساس پیمایشی که بر اساس بارنامه دریافتی انجام داده تعلق میگیرد.
نظر شما