تربیت خطبای توانمند برای خنثی کردن نقشه‌های دشمنان/خطبا نیاز‌های معنوی جامعه را شناسایی کنند

آیت الله نوری همدانی بر لزوم تربیت خطبای توانمند برای خنثی کردن نقشه‌های دشمنان در تضعیف عقاید جوانان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله نوری همدانی امشب در دیدار جمعی از مبلغان نخبه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، کار تبلیغ را مهم و ارزشمند و کار تربیت خطبای متقی، متواضع و آینده نگر را دشوار توصیف کرد و گفت: به خطبایی نیاز داریم که بتوانند نیاز‌های معنوی جامعه را شناسایی و براساس علوم دینی پاسخگوی شبهات باشند.

 

این مرجع تقلید ادامه داد: رساندن پیام دین به مردم و گسترش آموزه های دینی در جامعه، رسالت بسیار سنگین و مقدسی است که بر اساس آیات و روایات بر عهده روحانیون و مبلغان قرار داده شده است.

 

آیت الله نوری همدانی با اشاره به عظمت کار مبلغان و سختی ها و پیچیدگی های تبلیغ آموزه های دینی در جامعه، افزود: مبلغان دینی به دنبال احیای امر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بوده و این اصلا کار کوچکی نیست و باید به آن توجه داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه مبلغان حوزه های علمیه باید شکرگزار نعمت تبلیغ دین و معارف الهی بوده و برای درک و دریافت هرچه بیشتر آن تلاش کنند، گفت: تربیت طلاب و روحانیون توانمند در عرصه تبلیغ و منبر کار بسیار بزرگی است، زیرا خطبا دارای ویژگی های خاصی هستند.

 

این مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در تاریخ شیعه، فقیهان بزرگ بسیاری سراغ داریم، اما خطبای مشهور فراوان نیستند، تصریح کرد: خطبای حوزه های علمیه باید آگاهی و آشنایی کامل نسبت به قرآن و نهج البلاغه داشته تا در این امر تبلیغ دین موفق باشند.

 

وی با اشاره به خطبه ۵۰ نهج البلاغه، مسأله فتنه در جامعه اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: فتنه به معنای آن است که دشمنان حق و باطل را با هم ممزوج می کنند تا از این طریق افراد را منحرف کرده و به اهداف و نقشه های شوم خود دست پیدا کنند.

 

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه فتنه ها از جمله موضوعات مهم آخرالزمانی است که مبلغان دینی باید نسبت به آن توجه داشته باشند، افزود: روزی ملت های مسلمان در اوج قله های علم و فرهنگ بودند و مراکز علمی در جهان اسلام رونق بسیار داشت، اما کم کم قدرت سابق از دست رفت و امروز اسلام دشمنان بسیاری دارد.

 

وی در پایان بر ضرورت آشنایی مبلغان دینی با خطبه ها، نامه ها و کلمات قصار حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در نهج البلاغه تأکید کرد و گفت: مبلغان باید اخلاق مدار و ساده زیست بوده و در برابر مردم کاملا متواضع باشند و برای پاسخگویی به شبهات دینی در جامعه بسیار تلاش کنند.

کد خبر 1200484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha