به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام « یونس مهدوی نیا» فریضه امر به معروف و نهی از منکر فقط مخصوص تذکرهای فردی به گناه های جزئی نیست، افزود: قیام برعلیه حکومت ستمگر و یا تلاش برای اصلاح ساختار یک جامعه و برپایی حکومتی که براساس حق و قرآن باشد از مصادیق معروف و منکر است.
وی با اشاره به اهمیت احیای فریضتین امربه معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: هرگاه در جامعه ای این فریضتین اجراء نشد، مرگ آن جامعه حتمی بوده است.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان ادامه داد: امام حسین (ع) در مسند احیاگری دین خدا و در رخداد کربلا، تأثیر بسیاری از مفاهیم و معانی عالی برای بشریت تبیین کردند.
وی افزود: از جمله عواملی که در پیدایش قیام امام حسین(ع) در کنار دیگر عوامل نقش محوری دارد و به عنوان هدف اصلی قیام عاشورا عنوان شد، امر به معروف و نهی از منکر است که خود حضرت اباعبدالله(ع) نیز در اعلام مواضع صریح خود در وصیتنامه به برادرش محمد بن حنفیه، این حقیقت را بیان کرد: «ارید أن آمر بالمعروف و أنهی عن المنکر» میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم.
حجت الاسلام مهدوی نیا با اشاره به اینکه بعد از رحلت حضرت رسول(ص) به تکلیف امر به معروف و نهی از منکر آنچنان که شایسته بود، عمل نشد و فاسدان برجامعه مسلط شدند، ادامه داد: در چنین اوضاعی بود که امام حسین(ع) برای موضوع امربه معروف و نهی از منکر قیام کردند.
وی خاطرنشان کرد: عاشورای حسینی برنامه احیاء گرانه ای نسبت به دین وجلوه های گوناگون آن دارد.
حجت الاسلام مهدوی نیا افزود: ماه های محرم و صفر فرصتی برای ترویج و نهادینه سازی معروف هاست که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان اظهار کرد: هنر این است که ما در این زمان از تاریخ، مسیر حق را بشناسیم و در آن مسیر حرکت کنیم؛ جریان عاشورا چراغ هدایت و نجات است و باید در این مسیر تلاش کنیم.
نظر شما