«محسن اکبری» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر زمان خاصی ندارد بلکه در طول سال و همه روزه انجام می گیرد؛ امر به خوبی ها و نهی از بدی ها زمان خاصی ندارد، البته شرایط و آموزش خاص دارد.
اکبری اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر به تعبیر مقام معظم رهبری دو واجب فراموش شده است آن هم در دل جمهوری اسلامی؛ به نماز و روزه توجه می کنیم اما به این دو واجب کمتر توجه کرده و به تبع آن، هم به خودمان، هم اجتماعمان و هم به سیستم مدیریتی کشورمان آسیب زدیم.
وی افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر به موقع انجام نگیرد موجب ناامیدی مردم می شود و زشتی ها و مصیبت های منکر به خودمان برمی گردد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بیان داشت: امام حسین(ع) هدف اصلی از قیام خود را این فریضه عنوان کرده است یعنی اصلاح دین جدش پیامبر اکرم(ص). سفر حج خود را رها کرده و تبدیل به عمره مفرده می کند تا خون بنده خدا در کنار خانه خدا ریخته نشود. زیرا بسیاری از زشتی ها، کجروی ها و بی عدالتی داشت دوباره برمی گشت و اوضاع جامعه به حالت قبل از پیامبر (ص) برمی گشت.
وی ادامه داد: امام حسین(ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر جان خود را گذاشت؛ البته ما متاسفانه به شهادت حضرت به خوبی توجه کرده ایم اما به فلسفه شهادت کمتر توجه کردیم؛ و ما باید این مسئله را برای مردم ترسیم کنیم.
اکبری یادآور شد: حضرت از همان ابتدا دست به شمشیر نبرد بلکه ابتدا زبانا آنها را هدایت کرد و آنقدر گفت تا اینکه آب را به روی ایشان بستند و به سوی او شمشیر کشیدند و نهایتا حضرت مجبور شد دست به شمشیر ببرد و قیام و خون امام تا ابد ماندگار شد.
وی در ادامه در خصوص ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: در استان، ۱۹ نفر عضو شورای امر به معروف و نهی از منکر هستند. رئیس صدا و سیما، تمام مسئولین نظامی و امنیتی، تمام مسئولین فرهنگی، مسئولین دانشگاه و آموزش و پرورش و همه کسانی که زمینه امر به معروف و نهی از منکر را باید ایجاد کنند درون این شورا حضور دارند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: این شورا، سیاست گذار و نظارت کننده است و وظایف بین سازمان های مختلفی که باید ادای وظیفه بکنند تقسیم شده است. از جمله صدا و سیما که مهم ترین رسالت بر دوش آن است.
نظر شما