به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «محمد موسوی» در نشست با خبرنگاران این استان که در سالن جلسات پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اظهار داشت: این در حالی است که میانگین کشوری این آمار ۲ و نیم به یک است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برگزاری جلسات صلح و سازش تاثیر بسزایی در کاهش میزان طلاق در این استان داشته بطوریکه در سال گذشته از نظر صلح و سازش در دعاوی خانوادگی رتبه نخست کشور را کسب کردیم.
وی در ادامه به آموزشهای مهارت زندگی در استان اشاره کرد و گفت: این آموزشها در قالب ۹ گام طراحی شده و شامل آموزش حین نامزدی، مشاوره حین ازدواج، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوجین در حین دعوا و اختلاف، مشاوره بعد از طلاق و فرزندپروری میشود.
موسوی در ادامه از ارجاع یک هزار و ۷۰۰ پرونده به هریک از قضات برای رسیدگی خبر داد و گفت: کمبود قاضی در استان وجود دارد و همین موضوع باعث اختلال در کار قضاوت میشود.
وی با بیان اینکه تعداد زندانیان در استان نسبت جمعیت بسیار بیشتر است، خاطرنشان کرد: با وجود افزایش موارد عفو مشروط و آزادی با پابند و افزایش مرخصی زندانیان، همچنان آمار زندانیها در استان زیاد است.
موسوی، بیکاری را از مهمترین موارد افزایش تعداد زندانی ها در استان دانست و گفت: موضوعات فرهنگی، نبود فضای تفریحی مناسب و موقعیت جغرافیایی استان نیز در این امر تاثیرگذار است .
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۳۱ هزار پرونده وارد حوزه های مختلف دادگستری شده است.
نظر شما