«امیر مرادی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، افزایش سطح آمادگیها برای مدیریت سیلاب و کاهش خسارات ناشی از آن را یکی از برنامههایی که همواره در اولویت مدیریت بحران استانداری گیلان بوده است خواند و اظهار داشت: با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی و تغییرات اقلیمی شدید، برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب گیلان به بازنگری نیاز دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان افزایش سطح آمادگی برای بارشهای لحظهای و شدید باران در فصول تابستان و پائیز را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب در استان گیلان از جمله پنج برنامه تدوین شده ما بود که خوشبختانه این مهم با همکاری همه دستگاههای ذیربط و از زمان شروع مسئولیت بنده تحقق پیدا کرد.
مرادی ضمن اشاره به سیلابهای سهمگینی که سالهای اخیر در شرق و غرب استان با خسارات زیاد به وقوع پیوست تصریح کرد: کنترل و پایش دایمی در کنار تکمیل و رفع حداکثری نقاط ضعف برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب گیلان در قالب تعریف پروژههای ملی و استانی از دیگر برنامههایی است که با جدیت توسط مدیریت بحران دنبال میشود.
وی لایروبی رودخانهها، ساماندهی زهکشها، دیوارهسازی و لایروبی آب بندانها در کنار اجرای پروژههای آبخیزداری را از جمله این پروژههای ملی و استانی که باید برای مدیریت و کنترل سیلاب در گیلان با سرعت بیشتری اجرایی شود خواند و گفت: تمام دستگاههای اجرایی و حتی نظارتی باید در جلسات تبیین وظایف دستگاهها در مدیریت بحران سیلاب حضور داشته باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در پاسخ به این پرسش که چه اهرمی برای اجرای مصوبات جلسات تبیین وظایف دستگاهها در برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب استان اتخاذ شده است اضافه کرد: مقرر شده در صورت عدم انجام اقدامات لازم از سوی هر دستگاه و متعاقبا وقوع خسارات جانی و مالی به مردم، دستگاه مربوطه باید به مقامات قضایی استان پاسخگو باشد.
مرادی از وجود 250 رودخانه اصلی و فرعی به طول 6 هزار کیلومتر در استان گیلان سخن گفت و با بیان اینکه با اجرای برنامه مدیریت سیلاب استان بسیاری از این رودخانهها مورد مطالعه مهار سیل قرار گرفتند خاطرنشان کرد: افزایش سطح بیمه محصولات کشاورزی نیز انتظار دیگری است که از دستگاههای متولی داریم زیرا هماینک آمارهای این حوزه به دلایل متعدد قابل قبول نیست و باید سطح بیمهگذاری ارتقاء یابد.
نظر شما