به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی روشن» امروز (۲۳ مرداد) در همایش مدیران روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی استان اظهار کرد: سیزدهم شهریور ماه سال ۱۳۴۷ و دو روز بعد از اتفاق تلخ زلزله ۷ ریشتری فردوس که ۲۰ هزار جانباخته به همراه داشت، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باتفاق گروهی از روحانیون عضو پایگاه مردمی روحانیون کشور وارد منطقه شدند و در قالب یک گروه جهادی به خدمت به مردم پرداختند.
وی ادامه داد: این اقدام در حالی انجام شد که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تنها ۲۹ سال داشتند اما خدماتی ماندگار به مردم ارائه کردند، آن هم در شرایطی که مردم مورد بی توجهی دولت قرار گرفته بودند و تنها کمکی که به آنها شده بود، ۱۰۰ گرم شکر بود.
به گفته وی؛ با هماهنگی آن گروه جهادی که در منطقه مستقر شد، ۱۲ کامیون از کمک های امدادی مردم به منطقه امد و در بین زلزله زدگان توزیع شد.
فرماندار فردوس با اشاره به این که تمام اتفاقات این ایام در قالب کتابی با عنوان دوباره فردوس منتشر خواهد شد، اظهار داشت: این تاریخ با افتخار برای خراسان جنوبی و به ویژه فردوس، ثبت و ضبط خواهد شد و سندی به افتخارات استان اضافه خواهد کرد.
روشن متذکر شد: ما پیگیر این هستیم که این تاریخ با عنوان روز ملی اردوهای جهادی در تقویم مناسبت های کشور، ثبت شود.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری اجلاسیه، معرفی جایگاه اردوهای جهادی در بحران ها و نیز تعیین مبدأ و تاریخ سازی اردوها برای خراسان جنوبی با محوریت فردوس است.
فرماندار فردوس، اردوهای جهادی را از برکات نظام و انقلاب خواند و به تشریح برنامه هایی پرداخت که برای اجلاسیه پیش بینی شده است.
روشن گفت: با حضور ۶۰۰ نخبه جهادی و گروه های جهادی عرصه های اجتماعی، فرهنگی و پزشکی، مسئولان کشوری در این اجلاسیه، هم اندیشی و هم افزایی خوبی شکل خواهد گرفت و این تجربه در نظام مند سازی تشکیلاتی کارهای جهادی کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: جهادگران به مدت سه روز در منطقه خواهند بود و در زمینه های مختلف عمرانی و اجتماعی به مردم، خدمات ارائه خواهند کرد.
به گفته وی؛ برگزاری یادواره شهدای پایگاه امدادی روحانیت، گرامیداشت افرادی که از جمع نیروهای امدادی سال ۴۷ مرحوم یا شهید شده اند، برپایی مسابقات فرهنگی توسط دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و رونمایی از کتاب خاطرات رهبر انقلاب از جمله برنامه های این مراسم می باشد.
فرماندار فردوس با اشاره به این که اجلاسیه ملی است و برای اولین بار در کشور برگزار می شود، گفت: با تشکیل ۱۲ کمیته تخصصی به گونه ای برنامه ریزی شده که از این فرصت به بهترین شکل استفاده شود.
روشن با بیان این که افتتاح و کلنگ زنی پروژه هایی مرتبط با برخی مطالبات چندین ساله مردم شهرستان از دیگر برنامههای پیش بینی شده برای اجلاسیه است، تصریح کرد: در این مراسم از یک قرارداد ملی رونمایی می شود و در همین راستا تفاهم نامه ای در زمینه محرومیت زدایی منععقد می گردد که انتفاع همه شهرستان های استان را به همراه خواهد داشت.
وی متذکر شد: این کار بزرگ که به برکت دولت سیزدهم و با نگاه زیبای استان انجام خواهد شد، نیاز به انعکاس گسترده دارد و همراهی و هم افزایی همه حوزه ها به ویژه روابط عمومی های دستگاه های اجرایی را می طلبد.
به گفته وی؛ این اجلاسیه برای استان دستاوردهای زیادی به همراه خواهد داشت، لذا باید ظرفیت های رسانه ای استان هم برای تبیین اهداف و برنامه ها و پیامدهای آن پای کار بیایند.
نظر شما