به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «شهاب ملکی» امروز (28 مردادماه) در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه بیله سوار به مناسبت روز جهانی مساجد گفت: مساجد از صدر اسلام، محل عبادت و مرکز انسجام و اتحاد و اتصال مسلمانان و مرکز ثقل برنامه های دین بوده و اصلی ترین بنای مساجد برای رشد و تعالی انسانها است که از آن زمان، دشمنان اسلام به اهمیت و جایگاه مساجد واقف شدند و همیشه از مساجد احساس خطر کرده اند و در سال ۱۳۴۸، صهیونیست ها به اولین قبله گاه مسلمین جهان حمله کرده و آن را به آتش کشیدند.
مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه شهرستان بیله سوار تصریح کرد: پس از این واقعه ددمنشانه توسط رژیم اشغالگر، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی پیشنهادی به اجلاس وزیران کشورهای اسلامی در تهران خواستار نامگذاری این روز به عنوان روز مساجد است که مورد تصویب این اجلاسیه قرار گرفت و از این اقدام رژیم صهیونیستی اعلام انزجار شد.
وی با اشاره به اینکه مساجد کارکردهای متفاوتی از جمله کارکرد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و ... دارد، اعلام داشت: اگر ما بخواهیم به نقش مساجد در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اشاره کنیم، مساجد به عنوان پایگاه براندازی طاغوتیان شد و توانست درخت انقلاب اسلامی را رشد داده و در استمرار آن به نحو احسن نقش ایفا کند.
ملکی اضافه کرد: از صدر اسلام در یک کلام مساجد نقش بازدارندگی از هجمه های شیاطین را دارد و اگر ما دقیق وصیت نامه شهدا را مطالعه کنیم سه کلمه خیلی به چشم می آید نماز، حجاب، ولایت و اگر کمی در این موارد تفکر کنیم به این نتیجه می رسیم که همه اینها نشات گرفته مساجد و گلدسته های مساجد است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: به همین خاطر امام راحل خوب بیان فرمودند که «مساجد سنگر هست سنگرها را خالی نگذارید» و یا مقام معظم رهبری فرمودند «که همه کارهای ما باید یک پیوست مسجد داشته باشد».
مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه شهرستان بیله سوار یادآور شد: مساجد در تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش بسزایی دارد.
ملکی اظهار داشت: 39 کانون فرهنگی وهنری مساجد در شهرستان مرزی بیله سوار در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در بحث تبیین گام دوم انقلاب و مردمی سازی برنامه های فرهنگی و جذب جوانان سنگ تمام می گذارد.
وی عنوان کرد: مساجد باید به جایگاه طراز انقلاب اسلامی برسد یعنی مساجد باید درمانگاه محله باشد و به طور عملی نیازهای روحی، روانی و فرهنگی و علمی و ... محیط اطراف خود را بتواند رفع کند در آن موقع مساجد در جذب جوانان خوب عمل کرده است.
نظر شما