موسسه سفیران بهشت ملایر راه اندازی شد / افتتاح نمایشگاه توانمندیهای بانوان ملایری

حجت الاسلام میر معینی گفت: موسسه خیریه سفیران بهشت ملایر بعد از تویسرکان و سرکان سومین موسسه سفیران بهشت استان همدان راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار شبستان از ملایر «حجت الاسلام سیدرضا میرمعینی »در مراسم افتتاح نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان شهرستان ملایر و دستاودهای خیریه حامی مهربانو در ملایر گفت: عالیت این موسسه از سال ۱۳۹۷ شروع شده و  اساسنامه موسسه را به گونه‌ای تنظیم کردیم که بتوانیم به هر نیازمندی در هر زمینه‌ای کمک کنیم و مشکلی برای کمک نداشته باشیم.

 

رئیس هیات مدیره موسسه خیریه سفیران بهشت با تاکید بر اینکه این موسسه از هرگونه فعالیت‌های حزبی و سیاسی به دور است، افزود: اهداف مهم این موسسه شامل کارآفرینی و ایجاد اشتغال، فعالیت اقتصادی و تامین بازار فروش تولیدات است تا بتوانیم در حد امکان خانواده‌های تحت پوشش را از چرخه حمایتی خارج کنیم.

 

میرمعینی به گستره فعالیت موسسه سفیران بهشت در ۱۹ حوزه اشاره و مطرح کرد: سلامت، مسکن، تحصیل، تحکیم خانواده، توانمندسازی، ارتقای خدمت، نیکوکاران ازدواج، خانه تحول، زیارت، خودسازی، امید، قرض‌الحسنه و رسانه از جمله حوزه‌های فعالیت این موسسه است.

 

وی اضافه کرد: موسسه خیریه ملایر بعد از تویسرکان و سرکان سومین موسسه است و در تلاش برای توسعه این موسسه در سایر نقاط استان همدان و اخذ مجوز کشوری و ملی هستیم

 

موسسات خیریه را بازویی توانمند برای ارگان‌ها و نهادهای حمایتی

حجت الاسلام محمد باقر برقراری نیز ایجاد و توسعه موسسه‌های خیریه برای کمک به مردم، رفع نیازها و توانمندی آنها را اقدامی ارزشمند و مورد تاکید دین اسلام دانست و گفت: فعالیت موسسه خیریه سفیران بهشت در ۱۹ حوزه ستودنی است.

 

امام جمعه ملایر افزود: همه دست‌اندرکاران این موسسه باید از تمام تجربیات و توانمندی‌های خود برای آموزش افراد و خانواده‌های تحت پوشش استفاده کنند تا برای همیشه این خانواده‌ها توانمند شده و درآمدزایی داشته باشند.

 

برقراری موسسات خیریه را بازویی توانمند برای ارگان‌ها و نهادهای حمایتی خواند و افزود: موسسه باید در زمینه‌های عفت و حیا و عرصه اقتصادی و فرهنگی، آستین همت را بالا بزند.

 

وی خطاب به مسئولان موسسه سفیران بهشت گفت: شما سفیران امنیت مالی، اقتصادی، فکری، فرهنگی و استغنای خانواده‌ها هستید که برای برآورده کردن احتیاجات مردم تلاش می‌کنید.

امام جمعه ملایر د بر ضرورت مهیا کردن زمینه فعالیت، کارآفرینی و اشتغال برای بانوان بعنوان جامعه ای گسترده‌، اظهار کرد: دستاوردها و تولیدات بانوان این شهرستان باید در بازار خوبی به فروش برسد تا بتوانند از این طریق درآمد آبرومندی داشته باشند.

 

حجت الاسلام محمدباقر برقراری تصریح کرد: دین اسلام همواره بر ایجاد اشتغال و آموزش مهارت و حرفه تاکید دارد بنابراین برای اینکه یک خانواده برای همیشه تحت پوشش یک نهاد حمایتی نباشد و از چرخه حمایتی خارج شود، باید روی پای خود ایستاده و به جای ماهی دادن، ماهیگیری یاد آنها دهیم.

 

برقراری با اشاره به ضرورت آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای در این زمینه، افزود: موسسه‌های خیریه همچون موسسه سفیران بهشت، پای کار بیایند و از تجربیات خود برای استقلال اقتصادی خانواده‌ها و بانوان استفاده کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: نیاز است بانوان ما در کنار فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، عفت و حیا را نیز حفظ کنن

 

رشد فکری و معنوی باید به دست خود بانوان اتفاق بیفتد

فاطمه ستاری نیز  در ادامه به وجود مشکلات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها و برنامه‌های نشاط‌آور با حضور گسترده بانوان ضروری و نیاز جامعه است که موجب امیدآفرینی در جامعه خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای بانوان را عاملی موثر در مرتفع شدن چالش‌های معیشتی و در راستای کارآفرینی بانوان دانست و گفت: برای کار تولیدی، اشتغالزایی، فعالیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و یا هر برنامه‌ ویژه بانوان در هر عرصه‌ای، باید خودِ بانوان تصمیم‌گیرنده باشند.

 

ستاری با بیان اینکه حضور و مشارکت گسترده بانوان در جامعه مرهون نظام مقدس جمهوری اسلامی است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در پیام کنگره هفت هزار شهید زن در کشور، از زنان به عنوان معماران ایران جدید تعبیر کردند.

 

وی با تاکید بر ضرورت پیوست فرهنگی برای اثرگذاری بیشتر تمامی فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بانوان اظهار کرد: کارگروه‌های ویژه‌ای در حوزه‌های مختلف اعتیاد و توانمندسازی بانوان بدسرپرست و بی‌سرپرست در دستور کار داریم.

 

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان با بیان اینکه رشد فکری و معنوی باید به دست خود بانوان اتفاق بیفتد، گفت: به دنبال این هستیم که مشکلات بانوان و آسیب‌های اجتماعی با برنامه‌ریزی و حمایت مسئولان و مشارکت خودِ بانوان حل شود.

 

وی خواستار تداوم برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها و برنامه‌های با نشاط در کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان این شهرستان شد و تصریح کرد: در بین شهرهای استان همدان، ملایر یک شهرستان ویژه با پیشنیه غنی فرهنگی است و بانوان فرهیخته، نخبه و اثرگذاری دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.

 

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان به فعالیت بانوان شهرستان در حوزه‌های مختلفی همچون منبت، انگور، شیره‌پزی و کلوچه‌پزی اشاره وخاطرنشان کرد: امیدوار هستیم با حمایت مسئولان، موسسه‌های خیریه و حلقه‌های میانی، شاهد رشد فرهنگی و اجتماعی و حضور میدانی بانوان باشیم.

 

مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر نیز به برپایی نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان این شهرستان و دستاوردهای خیریه حامی مهربانو در زمینه‌های هنری، آموزشی و اجتماعی با ۸۰ غرفه در کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان فرمانداری ویژه ملایر اشاره کرد.

 

راضیه یونسی گفت: در این نمایشگاه آثار هنری نقاشی، خیاطی، جواهردوزی، عروسک‌سازی، منبت ریز، گلسازی، آشپزی و سفره‌آرایی و در حوزه آموزش قرآن کریم، کتابخوانی، قصه‌گویی و داستان نویسی ارائه شده است.

 

یونسی اضافه کرد: غرفه‌هایی در حوزه اجتماعی شامل مشاوره خانواده، مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد و طلاق دایر شدو این نمایشگاه به مدت 5 روز تا دوم شهریور ماه از ساعت ۹ تا ۱۳ ظهر و ۱۸ تا ۲۰ شب برای بازدید عموم دایر است.

 

 

کد خبر 1207505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha