کام ناجیان شیرین شد/برقراری  امنیت در سواحل ازافزایش تعداد ناجیان غریق تا تامین اعتبار برای حضور ناجا

حسینی پور از پرداخت مطالبات ناجیان غریق استان مازندران خبر داد و گفت: علاوه بر پرداخت مطالبات سال قبل، حقوق خرداد و تیرماه نیز به موقع پرداخت شد و حقوق مرداد ماه در مرحله پرداخت و حتی تامین منابع برای پرداخت حقوق شهریورماه نیز شده است.

خبرگزاری شبستان- مازندران؛خوشبختانه با آغاز به‌كار دولت سيزدهم توجه ويژه‌ای در حوزه ساماندهی سواحل به‌خصوص آزادسازی سواحل و اجرای طرح‌های دريا شد، در پی آسيب‌شناسی‌های به‌عمل آمده و استفاده از تجارب گذشته و آزادسازی سواحل اقدامات خوبی صورت گرفت.

 

با تشکیل ستاد ساماندهی سواحل و دريا استان با هدایت استاندار مازندران، تلاش كميته‌های ۱۲ گانه و فرمانداران شهرستان‌های ساحلی، مشارکت ناجيان غريق و امدادگران و حمایت مجموعه سازمان امور اجتماعی كشور در سال جاری در ۴۲۰منطقه حادثه‌خيز با حضور هزار و ۲۰۰ ناجی غريق ۳۰ طرح دريا اجرا شد اما کاهش شیوع کرونا و آزادساری سواحل موجبات هجوم مسافران را فراهم آورد و خلا زیرساخت‌های لازم را باری دیگر به تصویر کشید.

 

نکته مثبت اینکه مجموعه مديريت استان توانست با برنامه‌ریزی مناسب و با استفاده از ظرفيت‌های موجود اقدامات قابل توجهی را در حوزه‌های مختلف؛ امداد و نجات غريق و خدمات امور رفاهی در زمینه احداث پايگاه‌های امداد دريایی، برنامه‌های فرهنگی در سواحل، بهينه‌سازی طرح‌های دريا و آزاد‌سازی سواحل را انجام دهد.

 

*اجرای ۳۰طرح دریا در ۱۲ شهرستان پس از وقفه ۲ساله

يكی از مهمترين تصميات دولت سيزدهم و شخص رییس جمهور آزادسازی سواحل دريا بوده كه از گذشته تاكنون بخش قابل توجهی از سواحل در اختيار سازمان ها و نهادهای دولتی بوده است و استفاده عمومی از دريا را دچار مشكل می‌کرد اما با هماهنگی قوه قضايیه، استانداری و فرمانداری‌های ساحلی بخش زيادی از كل نوار ساحلی به مساحت۴۷۳.۲۲۲ کیلومتر آزاد شد و تنها ۴درصد از سواحل باقی مانده است.

 

پس از آزادسازی سواحل امكان دسترسی به سواحل بیش از گذشته شده است، همچنین ۴۲۹ راه قابل دسترسی به ساحل  در سطح استان موجود است.

 

در کنار آن با توجه به تعطيلی طرح‌های دريا در دو سال گذشته ۳۰طرح دريا در ۱۲ شهرستان ساحلی استان بازگشایی شد كه ۲۷ طرح آن در بخش عمومی و سه طرح آن در بخش خصوصی فعال است.

 

در بخش غریق با توجه به فعاليت ناجيان غريق از اول خرداد ماه ۱۴۰۱، ميزان غريق در مناطق حادثه‌خيز بنابر اعلام پزشكی قانونی سیر کاهشی داشته است.

 

همچنین از اول خرداد ماه  تا ۲۰ مرداد ماه، ۴۷ غریق در دریای خزر به ثبت رسید كه نسبت  به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۲۰درصدی همراه بوده است، از طرفی ميزان نجات‌يافته‌گان در سواحل استان ۷۲۷ نفر  بود كه از اين تعداد ۵۴۹ نفر آقا و ۱۷۸ نفر خانم بودند.
 

لازم به ذکر است که در سال‌های گذشته به دليل معوق پرداخت کردن حق‌الزحمه منجيان غريق موجبات مشكلات فراوانی شد که  خوشبختانه در سال جاری همه بدهی‌های معوق سال گذشته به منجيان غريق با تخصيص اعتبار سازمان امور اجتماعی كشور پرداخت شد.

 

«سیدمحمود حسینی پور» استاندار مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، اظهار کرد: آزاد سازی سواحل دریای خزر در استان های شمالی و جنوب کشور به ویژه سواحل استان مازندران به دستور رئیس جمهور سبب افزایش دسترسی مردم بومی بویژه گردشگران به دریای خزر شد و ماموریت امدادی به خصوص ناجیان غریق را سنگین‌تر کرد از این رو همه برنامه‌ریزی‌ها برای ایمنی و کاهش خطر احتمالی و نجات جان مردم در ساحل صورت گرفت.

 

وی در خصوص اهمیت پرداخت به موقع مطالبات ناجیان غریق فعال در سواحل استان، افزود: علاوه بر پرداخت مطالبات سال قبل، حقوق خرداد و تیرماه نیز به موقع پرداخت شد و حقوق مرداد ماه در مرحله پرداخت و حتی تامین منابع برای پرداخت حقوق شهریورماه نیز شده است.


حسینی پور یادآورشد: با تامین اعتبار ۲میلیارد تومانی؛ مطالبات باقی مانده از حقوق ناجیان غریق استان پرداخت شد و تمام حق و حقوق خرداد و تیرماه امسال نیز به حسابشان واریز شده است.

 

استاندار مازندران از افزایش تعداد ناجیان غریق در سواحل استان با همکاری هیات ناجیان غریق خبر داد و گفت: خرداد ماه امسال ۵۷۰ ناجی در مناطق مختلف استان مشغول بکار شدند که این تعداد در تیر و مرداد ماه به ۸۵۰ نفر افزایش یافت.


وی تصریح کرد: با توجه به پیش بینی افزایش حضور مسافران در شهریور ماه به خصوص در سواحل مازندران، حضور و استقرار ناجیان غریق در سواحل استان به یکهزار و ۲۰۰ نفر برنامه ریزی و ساماندهی شده است. تامین منابع برای حق و حقوق افزایش تعداد ناجیان نیز عملیاتی شده است.

 

حسینی پور همچنین از جانمایی و استقرار نیروی انتظامی در شهرستان های ساحلی استان خبر داد و گفت: برای این منظور یک میلیارد تومان تامین اعتبار شده است و از این پس نگرانی در چگونگی حضور نیروهای انتظامی در سواحل وجود ندارد.

 

به گزارش شبستان، در حوزه مهم فرهنگی با دبیری سپاه کربلا اقداماتی از قبیل؛ ایجاد قرارگاه فرهنگی در سواحل، تشکیل جلسات کمیته فرهنگی ستاد، ابلاغ برنامه دیار علویان به همه دستگاه‌ها، هماهنگی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور جهت حضور تماشاخانه سیار از ۱۴ تیر ماه، هماهنگی با نیروی انتظامی جهت استقرار ۱۰۰۰نفر همیار پلیس از نیروهای بسیجی، استقرار روحانی در طرح‌های دریا جهت اقامه نماز، تبلیغات محیطی با مضامین فرهنگی عفاف و حجاب در سواحل، ايجاد اولين طرح دريای دائمی در تمام فصول در سواحل استان بعد از ۴۰سال و غیره صورت گرفت.

کد خبر 1210184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha