اخلاص و توسل رمز موفقیت در نگارش و پژوهش است

احمدزاده با بیان اینکه دو اصل اخلاص و توسل از رموز اولیه موفقیت در نگارش و پژوهش است، گفت: اولین نکته در بحث‌های پژوهشی اخلاص است و اگر در تمام عمر، هزاران پژوهش و کارگاه بدون اخلاص برگزار کنیم، هیچ فایده‌ و منفعتی برای انسان نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري شبستان از مشهد، «مصظفی احمدزاده» امروز یکشنبه (۶ شهریور) در نشست پژوهشی اردوی علمی تربیتی"طریق تحول" با اشاره به آیه "إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ" گفت: اولین نکته در بحث‌های پژوهشی اخلاص است و اگر در تمام عمر، هزاران پژوهش و کارگاه بدون اخلاص برگزار کنیم، هیچ فایده‌ و منفعتی برای انسان نخواهد داشت.

 

سرپرست گروه فقهی کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی با بیان اینکه سرزدن به کتاب‌فروشی‌ها، کتابخانه و تورق کتب باعث ایجاد انگیزه برای افراد می‌شود؛ گفت: دومین عامل موفقیت در پژوهش را، توسل خواند و ابزار کرد: اگر برای موفقیت در پژوهش ائمه(علیه‌السلام) را مبنا قرار دهیم و به ایشان متوسل شویم، قطعا پژوهشی خوب و مورد رضایت خداوند خواهیم داشت.


وی به برخی از نکات پژوهشی اشاره کرد و گفت: جهت انجام نگارش و پژوهش تنها بر روی یک گزینه متمرکز شویم، و پس از پایان آن پژوهش به سراغ کار دیگری برویم. در پژوهش نیاز به یک الگو داریم، همانند فردی که در تفسیر می‌خواهد مشابه علامه جوادی آملی عمل کند، پس سعی کنیم از کنار هر مسأله‌ای به سادگی عبور نکنیم و جوانب آن را دقیقا بررسی کنیم.


احمدزاده ادامه داد: در همه عرصه‌ها مطالعه داشته باشید، اما پژوهش فقط در یک حوزه باشد، و علاوه بر ارتباط با متخصصان باسابقه، یک استاد در این زمینه داشته باشید و تحت نظر او مطالعه کنید تا به شما سیر مطالعاتي ارائه دهد.


سرپرست گروه فقهی کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی در بخشی از سخنان خود به بیان خاطرات و تجربیات پژوهشی خود و چند تن از اساتید معاصر و حال پرداخت.


 

کد خبر 1210220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha